Şimdi Ara

Bu Sorunu Nasil Çözebilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar Bu Resimdeki Hatayi Nasil Düzeltebilirim Biri Bana Yardim edebilirmi Version 99.62T De çikariyor lütfen duyarli olalim arkdaşlar.

• format at bastan yukle...
  • Bi Git Be
  • ordaki boşlukları doldur..hepsini çiziktir sonra gel hade cnm benmsona olur benden solemesi
  • 99.62t de normal mueditorleri kullanamazsın cunku muonline databasei sınırlı sayıda table olusmaktadır muonline database i 99.62t de 2 ye ayrılmıştır 1.MuOnline 2.MeMuOnline onun için bu mu editoru kullanamazsın
  • OhoOo olm onlarla alakasi yok onlarida doldurp denemiştim olmuştu ....
  • quote:

Orjinalden alıntı: --tReX--

99.62t de normal mueditorleri kullanamazsın cunku muonline databasei sınırlı sayıda table olusmaktadır muonline database i 99.62t de 2 ye ayrılmıştır 1.MuOnline 2.MeMuOnline onun için bu mu editoru kullanamazsın

Peki Hangisini kullanabilirim bi Yardimci olurmusun?
  • http://forum.ragezone.com/releases/release-download-center-clients-server-files-patches-editors-mains-108741.html

bu link dünyanın en geniş mu dosyaları arşividir istediğin neyse burdan temin edebilirsin editötmü lazım 50 çeşit buyur indir indir kullan elbet birisini işini görecektir ama senin resimndeki hataya gelince emin değilim ama sql kurarken ranking oluşturuyosun orda bi hata var gi,bime geldi kolay gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: kirwe

http://forum.ragezone.com/releases/release-download-center-clients-server-files-patches-editors-mains-108741.html

bu link dünyanın en geniş mu dosyaları arşividir istediğin neyse burdan temin edebilirsin editötmü lazım 50 çeşit buyur indir indir kullan elbet birisini işini görecektir ama senin resimndeki hataya gelince emin değilim ama sql kurarken ranking oluşturuyosun orda bi hata var gi,bime geldi kolay gelsin

Burayi Biliyorum Usta çogunu denedim olmadi ben bunu tekrar kurup denedim yine ayni hatayi verdi ama [DB] dosyasinda 4 tane .bak dosyasi vardi ben sadece 2 sini bagladim ondan olabilirmi acaba?

• resimdeki masa üstüe baktığımda bağlantı için icon görüyorum buda senin modemin usb olduğunu gösteriyor merak ettim bu usb modemle nasıl verimli bir server elde edeceksin
  • KARDES BEN SANA YARDIMCI OLAM O ODBC AYARLARINI YAPMADIGINDAN OLE DİO MU SERVER DOSYASININ İCİNDE ODBC DİE Bİ KLASOR VARDIR NUN İCİNDE ODBC DİE Bİ DOSYA OLUR ONA İKİKERE TIKLA OK DE TAMMAMMM DE OLUR BUKADAR BASİT O EDİTER BUTUN VERSİONLARDA CALISIR BASKABİSEY İCİN YARDIM İSTERSEN MAİLİM civa_mercury_3@hotmail.com

OK??????????????????????

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.