Tuh, kotu olmus. Ben aslinda SanDisk Ultra II kullaniyorum 1,5 senedir falan bir sorunla karsilasmadim baya memnunum. Neyse ben yine Ultra II alayim olmazsa, Samsung butcemi asiyor...
Elektronik işi biraz şans işi hocam. Sandisk'in tüm modellerinde bu arıza olacak diye bir şey tabi ki. Bugün iade edip, ücret iadesi istedim. İnşallah kısa sürede iade alıp, para iademi de yaparlar.
quote:
Orijinalden alıntı: lawyerzzz
quote:
Orijinalden alıntı: ZuLuuuuuu
Tuh, kotu olmus. Ben aslinda SanDisk Ultra II kullaniyorum 1,5 senedir falan bir sorunla karsilasmadim baya memnunum. Neyse ben yine Ultra II alayim olmazsa, Samsung butcemi asiyor...
Elektronik işi biraz şans işi hocam. Sandisk'in tüm modellerinde bu arıza olacak diye bir şey tabi ki. Bugün iade edip, ücret iadesi istedim. İnşallah kısa sürede iade alıp, para iademi de yaparlar.
Garantiden ürünün sıfırını yolladı HB. Bu yeni gelen SSD düzgün şekilde çalışıyor, herhangi bir arıza yok ama dosya transferi esnasında ısınma durumu bunda da mevcut. Sistemimde bulunan Samsung SSD'lerde bu kadar bariz ısınma kesinlikle yok. Bu bir arıza mıdır, ileride sıkıntı çıkartır mı bilmiyorum ama durum böyle.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme