Şimdi Ara

Bu SSD'ler neden nispeten daha ucuz? Oyunlar bu SSD'lere kurulsa faydası olur mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ZuLuuuuuu

Tuh, kotu olmus. Ben aslinda SanDisk Ultra II kullaniyorum 1,5 senedir falan bir sorunla karsilasmadim baya memnunum. Neyse ben yine Ultra II alayim olmazsa, Samsung butcemi asiyor...

Elektronik işi biraz şans işi hocam. Sandisk'in tüm modellerinde bu arıza olacak diye bir şey tabi ki. Bugün iade edip, ücret iadesi istedim. İnşallah kısa sürede iade alıp, para iademi de yaparlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lawyerzzz

quote:

Orijinalden alıntı: ZuLuuuuuu

Tuh, kotu olmus. Ben aslinda SanDisk Ultra II kullaniyorum 1,5 senedir falan bir sorunla karsilasmadim baya memnunum. Neyse ben yine Ultra II alayim olmazsa, Samsung butcemi asiyor...

Elektronik işi biraz şans işi hocam. Sandisk'in tüm modellerinde bu arıza olacak diye bir şey tabi ki. Bugün iade edip, ücret iadesi istedim. İnşallah kısa sürede iade alıp, para iademi de yaparlar.

Garantiden ürünün sıfırını yolladı HB. Bu yeni gelen SSD düzgün şekilde çalışıyor, herhangi bir arıza yok ama dosya transferi esnasında ısınma durumu bunda da mevcut. Sistemimde bulunan Samsung SSD'lerde bu kadar bariz ısınma kesinlikle yok. Bu bir arıza mıdır, ileride sıkıntı çıkartır mı bilmiyorum ama durum böyle.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.