Şimdi Ara

Bu t-shirte 80tl verimmi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben 80 tlye bir sezonu kapatıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaFortune

adam 5.90a sevenhill aldım daha güzel diyor ister ver istersen verme, bizene? ha verilir mi, sen beğendiysen evet.

dostum sen ne sayıklıyosun? forumların amacını bilmiyosun heralde?
    istemiyosan yorum yapmazsın olur biter
  • 10 lira fazla verip ben alırım. kusura bakma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alice Cooper

quote:

adam 5.90a sevenhill aldım daha güzel diyor ister ver istersen verme, bizene? ha verilir mi, sen beğendiysen evet.

forumların amacının ne olduğunu bilmesem 4 yıldır burda olmam herhalde? benim yaptığım yorumda ne tür bir yanlış var acaba, para onun parası. vermek isterse verir istemezse vermez. ben de öyle çok ürün aldım çevremdeki herkes 5 para etmez dediği halde. çünkü ben istedim ben aldım. elemana da onu dedim.

• quote:

quote:

quote:

forumların amacının ne olduğunu bilmesem 4 yıldır burda olmam herhalde? benim yaptığım yorumda ne tür bir yanlış var acaba, para onun parası. vermek isterse verir istemezse vermez. ben de öyle çok ürün aldım çevremdeki herkes 5 para etmez dediği halde. çünkü ben istedim ben aldım. elemana da onu dedim.

Dostum bana söyledin sandım ve yanlış anlamışım demek istedigini kusura bakma

• quote:

quote:

quote:

quote:

Dostum bana söyledin sandım ve yanlış anlamışım demek istedigini kusura bakma

önemli değil, iyi akşamlar.

• Harika bi t-shirt bence paran varsa kaçırma
  • arkadaşlar saolun biraz ikilemde kaldım ama büyük ihtimal alıcam :)
  • Nereden alacaksın? Markası ne bunun?
  • hiçbir tshirt 80 lira etmez ne olursa olsun maaliyeti 5 lirayı geçmez boşuna verdin o parayı
  • burda arkadaşlar ironi yapmış , nasıl anlayamıyosunuz arkadaşım safmısınız 80 tl isterse deri tişört olsun verilmez

20 tlye pull and bear da harika tişörtler var kaldı ki 20 tl bile pahallı.

5 tlye süper tişörtler bulabilrsin bu kış sezonunda. waikiki sevenhill defacto
  • quote:

Orijinalden alıntı: b437

Nereden alacaksın? Markası ne bunun?

Energie
    istanbulda mağazasından alıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alice Cooper -- 21 Ocak 2012; 14:38:00 >
  • nerde satılıyor?Alınabilir!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

burda arkadaşlar ironi yapmış , nasıl anlayamıyosunuz arkadaşım safmısınız 80 tl isterse deri tişört olsun verilmez

20 tlye pull and bear da harika tişörtler var kaldı ki 20 tl bile pahallı.

5 tlye süper tişörtler bulabilrsin bu kış sezonunda. waikiki sevenhill defacto

yanılıyorsun 5 liraya dediğin mağazalarda t shirt yok
  • Başka renkleride var mı bunun ? Almışken 3-5 tane birden almak lazım
  • Baskı yüzünden bu kadar para istiyorlardır. tisho da aynı baskıyı yaptırabilirsin 2 tane
  • RA3 logosunu bul.Tshirt tasarımı sitelerinde yap siyahın üstüne.%400 kar edersin.
  • acısada öldürmez
  • Aklıma dayım geldi . Yazın almanyadan eskişehire geldi dayım bizde bursaya gezmeye gittik . Anatorium du galiba adını tam hatırlamıyorum orda Fred Perry marka bir tshirt buldu 75 tl çok hoşuna gitti sonra tabi ben çıkardım dayımı ordan dayı manyak mısın bi tshirte 75 tl vericektin dedim dayım bana baktı çok hoşuma gitti oğlum dedi cebinden para çıkarıp saymaya başladı sonra bana baktı yine 5 tane alabilirim gel bütün renklerini alıyım dedi ben o an Ultimate Facepalm durumuna geçtim zaten
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.