Şimdi Ara

BU TABLETİ KAÇINCI KATTAN ATMALI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamlar. Yaklaşık on gün once Piranha Ultra Tab 10.1 aldım fakat aldığım ilk günden beri gerek oyun oynarken gerek internette gezerken vs aşırı bir şekilde ısınıp bir anda ekran donup kalıyor. Malesef reset atmadan da düzelmiyor. kendi sitesinden güncelleme yaptım amadurum daha da içler acısı oldu. Isınmalar arttı ve tablet açılırken bile Android yazısının olduığu yerde ya da tableti çevirip ekran dönerken bile donup kalır oldu. Şimdi ben bunu garantiye göndereceğim fakat bana "Bunda bir problem yok" deyip aynen geri gönderirler mi diye düşünüyorum. Ben de o yüzden Piranha Plus'ım olduğu için balkondan aşağı sallayayım mı diye düşündüm o zaman herhalde yeni cihaz gönderirler

• Ben onyo mu monyo mu bi çin tablet aldım hiç açılmadı ki balkondan sallayayım, isabet oldu iade edip asus tableti indirimden kaptım...

Marka olacak illa, yoksa başın yanıyor yahu.
  • Aslında piranhada pek bu soruna rastlamadım forumları araştırdım belki bana denk geldi sorunlu cihaz ama dediğiniz gibi ucuz etin yahnisi yenmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabletine yaptıklarının onur kırıcı olduğunu söyle.
  • tablet alacaksan iyi bişey olacak,böyle bilmedik şeyler baş ağırtıyor en azından Casper al,Piranha dan iyidir
  • Kardeşim Piranha business II - 9 inç almıştı.. Ultra'dan daha düşük model ama oldukça memnun hala kullanıyor..
    Ben de bu ultra 10.1 modelini almayı düşünüyordum fakat, şikayet var'da ki şikayetleri okuyunca, vaz geçip, Artes D821 8 inç tablet satın aldım..
    Bir haftadır kullanıyorum.. Yazılım desteği bol.. Sitesinde Jelly bean 4.1 ile beraber üç tane yazılımı var, yükleyip, test ediyorum.. Şu an'a kadar sorun çıkartmadı
    Çin tabletlerine çok güvenmesem de umarım sorun çıkartmaz.. Servis desteği, diğer başka marla çin tabletlerin servislerine göre daha ilgili ve güvenilir diyorlar..
    Zaten bir tabletin en çok 2-3 yıl ömrü var.. bataya bitti mi, batarya değiştirmeye uğraşmaya bile değmez, atar çöpe, yenisini alırsın.. Zaten o zamana kadar, fiyatlar da yarı yarıya düşer sanırım.. Piyasada çok sıkı rekabet var.. Herkes tablet ticareti yapıyor...

• Ben de Ultra Tab 10.1 kullanıyorum ve dediğiniz sorunların hiçbirini yaşamadım. ATM(Advanced Task Manager) yazılımını kullanıyorum ve arkaplanda çalışmasını istemediğim programları sonlandırıyorum bu sayede. Ne oyunlarda, ne de açılış/kapanışta en ufak bir takılma var. Son Antutu skoru 12.000'e yakın. Ayrıca 1.5 saat NFS most wanted oynadım en ufak bir ısınma olmadı. Kaldı ki direksiyon gibi sağa sola çevirmekten kolup koptu ve acaba ısınmış mıdır diye elledim arkasını ama normal oda sıcaklığındaydı her zamanki gibi. Pile baktığımda ise %82 kalmıştı o kadar oynadıktan sonra.(Oyuna başlamadan önce %100 tam şarjdayken prizden çektim). Bence hemen gönderin aleti ve kayıt formuna "Aşırı ısınma, sürekli kilitlenme/donma" yazın. Plus+ üyeliğinizi kullanmayın. Normal garantiden gönderin. Baktınız sorunu çözmeden geri göndermişler o zaman tavana fırlatabilirsiniz gönül rahatlığıyla

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.