Şimdi Ara

Bu takas mantıklı mı? Egzoz fansız kullanılan pc ikinci elde alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    O yüksek ayar işte. Orta ayarlara çekersen 50 üstü fps oluyor. Bu da oldukça oynanabilir bir değerdir bana kalırsa.

Bu bilgisayardan önce yıllardır bilgisayarda hiç oyun oynamayan biri olarak bana oldukça iyi geliyor açıkçası. Tabii ki aynı paraya masa üstü sistem toplansa daha performanslı olacağı aşikar.

Bilgisayarı aldığım anda ihtiyacım notebooktu, amamo ihtiyaç başka türlü çözüldü, bilgisayar da bende kaldı mecburen. Bu sebeple ben 1080p'de oldukça yeterli buluyorum ne yalan söyleyeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mukarnas kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarı 2. Elde satıp şu şekilde bi sistem topladım.

-Gigabyte b450m s2h
    -amd ryzen 5 2600
    -gigabyte aorus rx580 8gb
    -corsair 8x2 3000 mhz cl16 ram
    -adata 480 gb ssd
    -frisby gamemax raptor 650w

Hepsini sıfır bir şekilde sinerjiden aldım. Zaten laptopı kullanırken asus vp248h 1ms 75 hz freesync monitör de almıştım, çok güzel oldu böyle :D

Bi de kendimi şımartmak için gamepower mirana mekanik klavye ve gamepower ursa gaming mouse aldım. İnşallah bozulmazlar. 😂

Gerçekten o takası yapmadığım harika olmuş. Daha iyi bi sisteme sıfır olarak sahip oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Utku -- 9 Nisan 2019; 5:41:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utku

Bilgisayarı 2. Elde satıp şu şekilde bi sistem topladım.

-Gigabyte b450m s2h
    -amd ryzen 5 2600
    -gigabyte aorus rx580 8gb
    -corsair 8x2 3000 mhz cl16 ram
    -adata 480 gb ssd
    -frisby gamemax raptor 650w

Hepsini sıfır bir şekilde sinerjiden aldım. Zaten laptopı kullanırken asus vp248h 1ms 75 hz freesync monitör de almıştım, çok güzel oldu böyle :D

Bi de kendimi şımartmak için gamepower mirana mekanik klavye ve gamepower ursa gaming mouse aldım. İnşallah bozulmazlar. 😂

Gerçekten o takası yapmadığım harika olmuş. Daha iyi bi sisteme sıfır olarak sahip oldum.
    Power ve ssd Allah a emanet söylemesi 😱😱😱

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şom ağzınla böyle dedin ya, şimdi kesin 10 sene sorunsuz çalışır.

• adam yanlış bir şey söylememiş, frisby, everest, rampage vs.. bu markaların psularına sistem emanet edilmemesi gerek. sorunsuz da çalışabilir ama sorun çıkarma olasılığı daha yüksek olduğu gibi sorun çıkarınca diğer bileşenleri bozma olasılığı daha da yüksektir
  • Araştırdım ve pekin soruna rastlamadım aslında ama; 600w'lık uygun fiyatlı ne alınabilir?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.