Şimdi Ara

Bu Takımlara Dikkat ! Gaziantepspor, Eskişehirspor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni sezonda bu 2 takıma dikkat diyorum. İkisi de iyi bir iskelet kurmuştu ve üstüne çok iyi takviyeler geliyor. Bugün Eskişehirspor Webo ve Kamara ile sözleşme imzalamış muhtemelen 4-4-2 sistemiyle oynayacaklar. Hatırlarsanız Bülent Uygun Sivasspor'da da 4-4-2 sistemiyle başarılı olmuştu. Şimdi elinde çok çok daha iyi bir kadro var.

Ivesa
    Koray Nadarevic Diego Volkan
    Erkan Pele Doğa Tello
    Webo Kamara

Bu takım hakikaten çok çok can yakabilecek bir potansiyele sahip.

Aynı şekilde Gaziantepspor geçen Ocak ayında yaptığı transferler ile 2. yarının en çok puan toplayan 3. takımı olmuştu. Gaziantepspor'un Eskişehirspor'dan da daha iyi bir kadrosu var. Ve üstüne Yasin Pehlivan ve Bekir Ozan transferleri yaptılar bana göre çok çok olumlu transferlerdir bunlar.

Karce
    Serdar Dany Emre Ivan
    Yasin Murat
    Popov Wagner Olcan
    Cenk

Düşünün ki daha yedeklerinde Sosa gibi bir adam var.

Kayserispor'u bu 2 takımın içine katacaktım ama çok kan kaybı yaşadılar. Ne bileyim ben pek inanmıyorum toparlanabileceklerine.

Velhasıl bir dahaki sezon bu 2 takımdan birini ilk 2 içerisinde görürseniz, sakın şaşırmayın.

• Bizim Peleci Hell bakalım çok büyük patlama bekliyordu bu adamdan. Elde mi patlıcak yoksa gerçekten kendini mi aşacak göreceğiz? Bir elde patlasın var ya uff düştü dilime.
  • ......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19o5.~ -- 24 Haziran 2011; 15:41:15 >
  • G.Antep'e katılıyorum ama Bülent Uygun'un başında olduğu bir takım bence başarılı olamaz (Sivasspor bir istisnaydı). Benim süpriz adayım eğer kadrosunu korursa İBB.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

G.Antep'e katılıyorum ama Bülent Uygun'un başında olduğu bir takım bence başarılı olamaz (Sivasspor bir istisnaydı). Benim süpriz adayım eğer kadrosunu korursa İBB.

ayrıca kayseri maçlarını semt takımlarına satmazsa , onlarda iddalı olurlar .
  • Bursa, Antep ve süpriz olarak İBB ilk 5'te olma ihtimali en kuvvetli takımlar. En az 2'si ilk 5'e girer.
  • Bir Gaziantepli olarak takımımızla gurur duyuyorum
  • bende aynı fikirdeyim ama uefa avrupa ligine katılmak için mücadele eder her iki takımda kafaya oynayacaklarını sanmam
  • Antep bir umut ama , Eskişehir'den hiç ümidim yok.
  • Antepin kadrosu harbiden iyi
  • kayseri kadroyu gençleştirdi baya ilk 5 içinde yer alacaktır
  • Eskişehir'den bir umudum yok.Antep ve IBB'den çok umutluyum.Antep yine ilk 4'ü zorlayacak gibime geliyor.IBB'de 5-6. sıaralarda kendine yer bulur.
  • Takimin yarisi sakatlanmazsa ve onemli oyunculardan biri kacmazsa kayseri rahat ilk5 te
  • kayseri küme takimlarina mac satmasa iddiali olur
  • valla Türkiye ligini pek önemsemem ama gaziantepten avrupada basari bekliyorum
  • Bir ay sonra konuyu hortlattım ama bu sene EsEs için konuşacak olursam oldukça kuvvetli bir kadromuzun olduğunu düşünüyorum.Özellikle hücum bölgemiz gayet kaliteli topçulardan oluşuyor.
    Boyd ve Kamara ' nın göstereceği performansla Batuhan'ın da daha iyi olacağını düşünüyorum.Ayrıca geçen sene verim alamadığımız Tello'dan da bu sene oldukça umutluyum.Ayrıca Alper'de oldukça tecrübe kzandı.Çok iyi bir 4-2-3-1 kadrosu yaratılabilir.:)
    Iveşa
    Volkan - Nadarevic - Diego - Veysel
    Pele - Alper
    Tello - Kamara - Erkan
    Boyd

:)
  • antep önce legia yı eleseydi.
  • 16 takımla oynanacak ligde

Galatasaray şampiyon Bursa 2. Trabzon 3. Eskişehirle Antep te 4.luk ıcın kapışır
  • Gaziantepspor her ne kadar hayal kırıklığının da ötesine uğratsa da Eskişehir beklediğim gibi gidiyor. Maç fazlasıyla 3.sırada. Muhtemelen ilk yarıyı ilk 4 içinde kapayacak. Gerçi pek tahmin ettiğim kadrosuyla oynamıyor ama olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.