Şimdi Ara

bU TEKNOLOJİYİ bu FİYATA ALDIN ALDIN!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ARKADAŞLAR BENCE DELL KONT VEYA İNFRONİC DEN ALINIR.PC DEPO DAN ALIŞVERİŞ YAPMADIM.AMA YARIN BİR SORUN ÇIKARSA KARŞINDA KİMİ BULACAKSIN?İNFRONİC ZATEN ACER VE DELL İN TR RESMİ DİSTRİBÜTÖRÜ.BUNUN YANINDA KONT BİLGİSAYAR VAR(YANLIŞ ANLAMAYIN REKLAM YAPMIYORUM.GERÇEKLER BUNLAR.BELKİ PCDEPO DA ÇOK GÜVENİLİRDİR AMA İNSAN YİNE DE BU FİRMALARDAN GEÇEMİYOR..İNFRONİC DE DELL 6000 İN PİLİNİ 9 CELL YAZMIŞ.AMA EKRAN ULTRASHRAP DEMEMİŞ.ARKADAŞLAR BEKLEYELİM BAKALIM NE OLCAK DURUMLAR.BELİK İNFRONİCDE KAMPNAYA YAPAR NE DERSİNİZ

ARKADAŞLAR BİR DE KONT SANIRIM $ ÜZERİNE TAKSİT YAPIYOR.BU DA BİR TEHLİKE 118 $+KDV ÜBUGÜN DOLAR 1,350 YTL İSE 4 AY SONRA 1,800 YTL OLMAYACAĞINA KİM GARANTİ VERİYOR.BUNU DA GÖZ ÖNENE ALMAKTA FAYDA VAR BENCE.

SAYGILAR SEVGİLER....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demirmustafa36 -- 26 Kasım 2005, 9:09:46 >

• dell 6000 serisi zaten tüm dünyada 9 cell pil ile satılıyor
  • http://shop.infronic.com/wsc_product.asp?ProID=103540&CID=3244&PID=0&Last=0

infronic pil 6 cell yaziyor.ve ekran hakkinda bir ifade yok......
  • iyti diyorsunda sonuçta hem pcdepo nun müşteri hizmeti daha iyi hemde pcdepo infronic garanti belgesi veriyor daha ne olucak
    quote:

Orjinalden alıntı: demirmustafa36

ARKADAŞLAR BENCE DELL KONT VEYA İNFRONİC DEN ALINIR.PC DEPO DAN ALIŞVERİŞ YAPMADIM.AMA YARIN BİR SORUN ÇIKARSA KARŞINDA KİMİ BULACAKSIN?İNFRONİC ZATEN ACER VE DELL İN TR RESMİ DİSTRİBÜTÖRÜ.BUNUN YANINDA KONT BİLGİSAYAR VAR(YANLIŞ ANLAMAYIN REKLAM YAPMIYORUM.GERÇEKLER BUNLAR.BELKİ PCDEPO DA ÇOK GÜVENİLİRDİR AMA İNSAN YİNE DE BU FİRMALARDAN GEÇEMİYOR..İNFRONİC DE DELL 6000 İN PİLİNİ 9 CELL YAZMIŞ.AMA EKRAN ULTRASHRAP DEMEMİŞ.ARKADAŞLAR BEKLEYELİM BAKALIM NE OLCAK DURUMLAR.BELİK İNFRONİCDE KAMPNAYA YAPAR NE DERSİNİZ

ARKADAŞLAR BİR DE KONT SANIRIM $ ÜZERİNE TAKSİT YAPIYOR.BU DA BİR TEHLİKE 118 $+KDV ÜBUGÜN DOLAR 1,350 YTL İSE 4 AY SONRA 1,800 YTL OLMAYACAĞINA KİM GARANTİ VERİYOR.BUNU DA GÖZ ÖNENE ALMAKTA FAYDA VAR BENCE.

SAYGILAR SEVGİLER....

• arkadaslar hala iki mumessilin urunlerinin ayni mi farkli mi oldugu konusu acikliga kavusmadi....

yok mu bu konuyu aydinlatcak olan.....
  • Dün Teknosa'da gördüm, parlak ekran özelliği var mı diye sordum, yok dediler.

Gold'un dün Hürriyet ile verdiği ekte Diamond View yok gibi görünüyor.

Hangisi doğru?
  • her ıkısıde birbirinin aynı parlak ekran değil acer 1654 almak daha iyi bir seçenek

pcDEPO.COM Da aşağıdaki model notebooklarda

Notetebook çantası , notebook mose , notebook soğutucu fan hediyesi var

Lenovo Notebook

http://www.pcdepo.com/lenovo-notebook-kat35.html

Dell Notebook

http://www.pcdepo.com/dell-notebook-kat25.html

Toshiba Notebook

http://www.pcdepo.com/toshiba-notebook-kat31.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mailman -- 3 Ağustos 2011; 5:58:57 >

• Arkadaşlar imzamdaki datronun fiyatı 899dolar+kdv bence çok iyi 1.73 sonoma 15.4 geniş ekran ddr2 ram 40 gb hdd.8 hücreli batarya.224 e kadar paylaşımlı ekran kartı..Sadece benim düşüncem bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: mailman

kesinlikle pcdepo.com daki fiyat daha iyi haftasonu kampanyası yapmış 1009 usd çanta hediyeli 12 ay taksitli ve en önemlisi infronic garantili.

pardon arkadaş,
    bu haftasonu pcdepo dell ins 6000 fiyatınımı 1009$ yaptı yanına da çanta verdi? eminmisin,
    bak içim yanar yaa!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: ShadowOfSpirit

Arkadaşlar imzamdaki datronun fiyatı 899dolar+kdv bence çok iyi 1.73 sonoma 15.4 geniş ekran ddr2 ram 40 gb hdd.8 hücreli batarya.224 e kadar paylaşımlı ekran kartı..Sadece benim düşüncem bu

Hocam, senin bahsettiğin DATRON, arkadaşların bahsettiği Dell. Aralarında dünyalar kadar kalite farkı var.
  • Bu makineyi alıp ekran kartının performansını değerlendirecek arkadaş yok mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: legend42

pc deponun amma destekçisi var ya neden acaba

Wallah ilk aldığım zama 2 sorun yaşamıştım FS v2045 ile, tekinde birebir değişim tekinde ise laptopu iade ederek hiç bir zorluk yaşamadan sorunumu hallettim.

FS v2045 ten sonra acer tm 4104wlmi kullanmaya başladım, aradan neredeyse 2 ay geçti, hdd ten çıkan ses üzerine bugün gittim hemen hdd değiştiler. (kont virüs girmiştir dedi)

pcdepo nun bu kdr çok destekcisi olmasının nedeni bu güveni sadece bana değil pek çok kişiye wermiş olmalarıdır sanırım.

DELL meselesine gelecek olursak, ins. 2 olarak geçtiğimiz günlerde piyasaya sürülen d6000 gerçekten güzel bir alete benziyor, fiyatına göre yani. İlk piyasaya sürülen d6000 den oldukça gelişmiş.

Bendeki alet 8-cell pil kullanıyor, office ortamında 4,5-5 saate kadar gidiyor, 9-cell biraz daha fazla gidecektir sanırım, tabii böle düz bir mantıkla karşılaştırmak ne kadar werimli bilemem.

• arkadaşlar golddan yada başka yerden dell 6000 alan varmı hala anlamadım gerçi goldu aradım aralarında fark olduğunu söyledi ama gene de alıp gören varmı
  • arkadaşlar,mavi bilgisayar a bir bakın bu üründe kampanya var.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.