Şimdi Ara

Bu telefon hakkındaki görüşleriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nokia Asha 303:http://www.hepsiburada.com/Liste/nokia-asha-303/productDetails.aspx?productId=telcepnokas303&categoryId=16001&SKU=TELCEPNOKAS303-K

Bu tel.i almayı düşünyorum. Uygulama kullanmadıgım için Android bi telefon düşünmüyorum. sosyal ağlara bağlanabiliyim ve sarjı uzun gitsin yeter benim için. bu telefonda facebook chat,twitter filan hepsi mevcut ayrıca bataryası kullanıcı yorumlarını incelediğimde yoğun kullanımda bile 2 gün rahat gidiyormus. Ayrıca Wifi ve 3G+ olması benim için ayrı bi güzellik. sizin görüşleriniz nelerdir?

• illa nokia diyorsanız zaten fazla seçeneğimiz kalmıyor. görünüşü güzel bir telefon şimdiden hayırlı olsun.
  • normalde android'den vazgeçmezdim kendi tel.i mi abime werdim şimdi klavyeli bi telefon düşünüyorum ChaCha'a baktım dış tasarım olarak beni pek tatmin etmedi ayrıca küçük bi ekrandada androidin tadı pek olmuo o yüzden daha düz bişy olsun istedim en iyi seçenekde Asha 303 gibi görünüo
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper.konukcu

normalde android'den vazgeçmezdim kendi tel.i mi abime werdim şimdi klavyeli bi telefon düşünüyorum ChaCha'a baktım dış tasarım olarak beni pek tatmin etmedi ayrıca küçük bi ekrandada androidin tadı pek olmuo o yüzden daha düz bişy olsun istedim en iyi seçenekde Asha 303 gibi görünüo

yani uygulama ve isletim sistemi onemsemiyorsaniz bencede cha cha ya okadar para vermektense bu tercih daha iyi olur tasarimi benimde cok hosuma gitti bu cihazin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: musanpa

quote:

Orijinalden alıntı: alper.konukcu

normalde android'den vazgeçmezdim kendi tel.i mi abime werdim şimdi klavyeli bi telefon düşünüyorum ChaCha'a baktım dış tasarım olarak beni pek tatmin etmedi ayrıca küçük bi ekrandada androidin tadı pek olmuo o yüzden daha düz bişy olsun istedim en iyi seçenekde Asha 303 gibi görünüo

yani uygulama ve isletim sistemi onemsemiyorsaniz bencede cha cha ya okadar para vermektense bu tercih daha iyi olur tasarimi benimde cok hosuma gitti bu cihazin

zaten bir çok özellik eklemiş Sosyal ağların ekran widgetları,Angry Birds,Whatsapp gibi Avea'nın kampanyasıyla almayı düşüyorum biraz daha araştırıyımda

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.