BENDE YAZDIM AMA İLK YAZANLARDANIM BU GİBİ DURUMLARDA BİZDE DUYARLI OLMALIYIZ Kİ Bİ DAHA BÖLE TOPİKLER AÇILMASIN ANLADIN MI YANİ SANA
quote:
Orijinalinden alıntı: Angelmax
quote:
Orijinalinden alıntı: dr.A.G
yaw bu nasıl topic allahınızı severseniz yazmayın artık tmm biliyotuz artık sl65 örendik bunu tekrar tekrar yazmanın anlamı yokki ama çok gereksiz bi konu çoooooookkkkkkk
Onu topici acan arkadasa soyleyeceksin dostum.. Boyle gereksiz ve bos bir topice ancak boyle geyik cevaplar yazilir tabi.. Hem acildigina gore herkes cevap yazmakta ozgurdur.. Sen kimseye karisamazsin.. OK?
quote:
BENDE YAZDIM AMA İLK YAZANLARDANIM BU GİBİ DURUMLARDA BİZDE DUYARLI OLMALIYIZ Kİ Bİ DAHA BÖLE TOPİKLER AÇILMASIN ANLADIN MI YANİ SANA
quote:
quote:
yaw bu nasıl topic allahınızı severseniz yazmayın artık tmm biliyotuz artık sl65 örendik bunu tekrar tekrar yazmanın anlamı yokki ama çok gereksiz bi konu çoooooookkkkkkk
Onu topici acan arkadasa soyleyeceksin dostum.. Boyle gereksiz ve bos bir topice ancak boyle geyik cevaplar yazilir tabi.. Hem acildigina gore herkes cevap yazmakta ozgurdur.. Sen kimseye karisamazsin.. OK?
TAMAM BIRADER UZATMA! BEN MI ACTIM TOPICI? HEM KENDI AGZINLA YAKALANDIN.. ILK CEVAP YAZANLARDAN BIRIYIM DIYE.. MADEM O KADAR DUYARLISIN NIYE CEVAP YAZIYORSUN.. SEN YAZDIYSAN BIZIM DE YAZMAYA HAKKIMIZ VAR O ZAMAN.. SENIN KIMSEYE MUDAHALE ETMEYE HAKKIN YOK.. ASIL SEN BUNU ANLADIN MI?
dr ve angel saçmalamayı kesin , bu bir bilgi paylaşım forumu . merak ettiğim telefonun modelini sordum ve sağolun cevabı aldım . ben mod değilimki cevabını aldığım topiği kitleyeyim ya da sileyim . lütfen gereksiz huzursuzluk çıkarmayın , bilgisayar başında çok kaldıysanız kalkın bi elinizi yüzünüzü yıkayın kendinize gelin
işte ne diyorum ilk cvp yazanlardanım sonra b.kuçıktı böle olacağını bilsem yazmazdm ben 5.de yazdım o zmn kesin bibilgi yoktu ama olay kesinleştikten sonra 10000000000000.kez yazmanın ne anlamı var neyse böle tartışarak kalitesiz bi forumadestek vermiş oluyoz bırakalım bu forum layık olduğu yeri bulsun bidaha bişi yazmıcam
quote:
quote:
quote:
quote:
TAMAM BIRADER UZATMA! BEN MI ACTIM TOPICI? HEM KENDI AGZINLA YAKALANDIN.. ILK CEVAP YAZANLARDAN BIRIYIM DIYE.. MADEM O KADAR DUYARLISIN NIYE CEVAP YAZIYORSUN.. SEN YAZDIYSAN BIZIM DE YAZMAYA HAKKIMIZ VAR O ZAMAN.. SENIN KIMSEYE MUDAHALE ETMEYE HAKKIN YOK.. ASIL SEN BUNU ANLADIN MI?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme