Bildirim
Bu tişörtü nasıl bastırabirim ? (Sonunda basıldı)SS (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Çakma Zippo
burdan biri tasarımını yapabilirse çok güzel olur, ben de isterim böyle bir tişörtüm olsun
burdakini yaptırabilirsek süper olur -
nerden bastırabiliriz acaba ya ? ben Tsho dan bi tane müşteri temsilcisine mail atttım resmin yeterli netlikte olmadığını söyledi. -
Toplu halde alalım bundan. -
Güzelmiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yûnus -- 4 Nisan 2012; 1:11:58 > -
dursun -
takippp -
bulunsun -
takip bütün türkiyede aynı tsihrrtten olacak ha -
-
-
-
beyler tişörtün üstünde yapmıyacaksınız, yalnızca tişörtün üstüne basılcak kısmı yapın lütfen -
takip -
reserv yaptırabilirsek alırım -
quote:
Orijinalden alıntı: YodaTheMaster
iyi de ya o kanın olduğu yerden tinerci pıçakla dürtüverirse, millette nasıl olsa desen deyip hastaneye götürmezse seni?
I'm fine der -
Aslında şu TİSH-O sitesinden muhteşem şeyler çıkar ama bununla ilgilenen birisi yok.Mesela bir Ana Başlık açılsa.Oraya resimler konsa.Nasıl yapılacagı felan anlatılsa çok çok süper olur.Diğer forumlarda felan baktım yok böyle birşey. -
Yapan olursa pm atsın. isteyorumm -
Tish-o veya basmatik den olursa daha iyi olur. Dışarıda baskı yapan 2-3 firmadan denedim. Hepsi rezalet çıktı. 2 aya kalmadan baskılar çıkmaya başladı,rengi attı resmen. Takipteyim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Slippery Soap
Aslında şu TİSH-O sitesinden muhteşem şeyler çıkar ama bununla ilgilenen birisi yok.Mesela bir Ana Başlık açılsa.Oraya resimler konsa.Nasıl yapılacagı felan anlatılsa çok çok süper olur.Diğer forumlarda felan baktım yok böyle birşey.
+1905
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X