Şimdi Ara

Bu tür suriyeli olaylara şahit olan varmı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: birvarmışbiryokmuş

birisi bana bu suriyelilerin neden buraya kaçtıklarını anlatsın arkadaşım bizim tarihimizi milli mücadelemizi bir okuyun araştırın yazlık kıyafetle sarıkamışa gönderilen askerlere bir bakın ondan sonra bu adamları savunun bizim canımızda tatlıydı bizimde çoluğumuz çocuğumuz vardı bizde de yokluk vardı insanların yiyecek ekmeği bile kalmamış artık hayvanların yemlerini yemeye başlamışlar bu insanlar neden kaçıyor bana yokluk falan demeyin

Tayyip yaptı ya onun için savunuyolar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DT Swiss kullanıcısına yanıt
    hocam aslında muhalefetinde suçu var adamlar muhalefeti iktidarın yaptığı her şeye karşı olmak sanıyor o yüzden halkın güvenini kazanamıyorlar millette akp ye oy veriyor
  • haklısın ama oy verme konusu farklı bi konu hocam, bazıları yanlış olsa bile sırf tayyip yaptı diye savunmaya çalışıyor ben bu tiplerden bahsediyorum. Yanlışsa yanlış demeyi bilmek lazım abi, ben tayyibi desteklemediğim halde iyi yanlarını söylüyosam destekleyenler de kötü yanlarını söyleyebilmeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DT Swiss -- 6 Temmuz 2015; 13:46:20 >
  • Suriyeliler e yardım edin diyenler in çoğu durumu en kötü orta seviye ben onlar yüzünden isimden oldum is bulamıyorum 3 aydır dükkanı kapattım.Onlar suan benden iyi durumdalar ve benim gibi olan çok tanıdığım var.Besle karga yi oysun gozunu durumundayız suan gitsinler kardeşim gitsinler istemiyoruz artık dini duygularımızı kullanarak Ensar muhacir demesinler artık yetdi.bütün sektörde varlar.fahiselerin bile işleri yok denecek kadar az.yakında hayat kadınlarİda yakinda sokağa çıkarlar işimizi elimizden aldılar diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ak27 -- 6 Temmuz 2015; 16:57:19 >
  • Şehitlik tramvay durağında, turnikelerin önünde dikilmiş elinde bir tanesi Suriye pasaportuyla, ''abey nolur bize de basıversene'' dedi. Ben de tüm iç huzurumla ''aga hiç işim olmaz'' dedim.

Getiren adam, iş de verecek, kalacak yer de. 10 sene sonra bunların çocukları büyüyünce, bakalım huzur içinde adım atabilecek miyiz burada?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zuko

Onkabullerden gidiyorsun hep.

Bana Mit'in silah tasima gibi bir gorevi oldugunu ispatla, ben de "Ha, Mit kanunlar cercevesinde gizli bir gorev yapiyordu." diyeyim.

Konusu suc olan bir sey istedigi kadar gizli olsun, yapilamaz arkadasim.

Dünyanın bütün istihbarat örgütleri silah taşır kardeş illede kanunlarda yazmasına gerek yok bazı şeylerin
    quote:

Orijinalden alıntı: Silenforce

Kimse siz yardım yaparsanız bir halt demez mevzu o zaten siz değil dolaylı yoldan biz yapıyoruz.O silahlar mermiler Emine hanımın bilezikleri satılıp alınmıyo.İkincisi hangi şehirde yaşıyosunuz da suriyeli görmüyosunuz yada hiç mi namaza camiiye gitmiyosunuz?Her camii çıkışında istisnasız varlar.

Türkmen soydaşlarımıza cebinden 2-3 lira vergiyle silah gönderilmesi battı mı gardaş size soydaşlarımızın ve dindaşlarımızın yanında olmamız sizi neden bu kadar batıyor aslında sıkıntı şurda o silahlar türkmenlere değilde pydye felan gitse ne aydın doğanın ne baronların ne de baronların kuklası ve maşası haline gelmiş cumhuriyet gazetesinin g.y.yönetmeni can dündarın zoruna giderdi aslında cemil meriç ne güzel diyor "Hira dağının evlatları ile Olimpos Dağının çocukları arasındaki kavga bu..."
    quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

Aşağıdaki sitelerde hala yayınlanan ve aracı bir yazılıma gerek duymaksızın yasal olarak görülebilen belgelerin yasa dışı olduğunu iddia ederek, mesnetsizce vatana ihanet ve terör suçu işlediğimi söyleyen şu şahsiyetin sabah ilk işi Cumhuriyet savcılığına giderek bu suçlardan dolayı şahsıma dava açmak olacakmış.

Bu tür suriyeli olaylara şahit olan varmı?

Tüm o içerikler başkaları tarafından yasağa maruz kalmadan yayınlanıyor:

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/296432/_Devlet_isi_yapiyorduk_.html

http://www.sozcu.com.tr/2015/gundem/mit-tirlarina-ait-yeni-goruntuler-ortaya-cikti-2-849837/

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/291136/Devletin_bittigi_an.html

http://haber.sol.org.tr/turkiye/suriyeye-muhimmat-tasiyan-mit-tirlarina-iliskin-onemli-belgeler-105214

http://t24.com.tr/haber/cumhuriyet-savci-ve-asker-tutuklatan-mit-tirlarindaki-silahlarin-fotograflarini-yayimladi,298109

Ben de yasal görülen içerikleri forumda yayınladığım için teröristlik yaparak vatana ihanet ediyormuşum. Özel mesajdan da dediğim gibi ilk önce o kaynaklardan yasaklanırsa ben de içerikleri kaldırırım fakat bu belgeleri devletten gizlice alarak yayınlayan ilk kaynak muamelesi yaparak ve halkı değil, AKP iktidarını korumayı üzerine vazife bilerek dava açmaya kalkmak namertliktir.

FBİ Cia tırlarını durdursa İsrail Mossad tırlarını durdursa ne olur sen biliyormusun Onu durduran polis yada askerler ertesi gün arabada intihar(!)etmiş olarak bulunur hatta bırak durdurmayı yayınlasalar ne olur senin haberin var mı bana burda halk felan ayaklarına yatma lütfen bu AK Parti şu parti meselesi değil devlet meselesi devlet

• Peki darbe yapacaklardı bahanesiyle, balyoz operasyonuyla ordunun kozmik odasına girdiğinde birileri neden bu kadar hassas değildiniz ? Mit tırı devlet meselesıde ordu sırları ayakkabı köselesimi ?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.