Şimdi Ara

Bu tvden kullanan varmi arkadaslar samsung ue40ju6470

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar samsung ue40ju6470 bu tv aldim ve kisa sure icinde siyah gri tonlarda ekrana bir goruntu gelince siyah serit gorunuyor neyse servise bildirdim degisim raporu verdiler degistim ayni modeli aldim sifir kutusunda kuruldu test etmemden sonra ayni skinti var oldugunu fark ettim sizce bu neden olabilir kullanan arkadaslar bu tv den yardimci olabilirmi onlardada varmi yoksa banami rastliyor bu ekrana ayni oyle bir temiz resim acip test edebilirsiniz
     Bu tvden kullanan varmi arkadaslar samsung ue40ju6470 Bu tvden kullanan varmi arkadaslar samsung ue40ju6470 Bu tvden kullanan varmi arkadaslar samsung ue40ju6470

• Ben kullanıyorum hocam bir sıkıntı yok .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilgin için saol hocam şu resmi deneyip ekran görüntüsü atabilirmisin

bendeki sıkıntı hem ilk gelen tv de hemde değişim sonucu gelen tvde oluşan çizgi resimde kırmızı işaretli yerde tv modeli SAMSUNG 40JU6470

yüklemiş olduğum resimde bu olay çok bariz belli oluyor sizde bir flaşha atıp deneyebilirmisiniz kafayı yicem :)
     Bu tvden kullanan varmi arkadaslar samsung ue40ju6470 Bu tvden kullanan varmi arkadaslar samsung ue40ju6470

• Hocam paint de .Mavi siyah kırmızı beyaz sarı renkleri boyayıp jpeg formatında kaydedip bakın birde

• quote:

Orijinalden alıntı: 61_soner_61

Arkadaslar samsung ue40ju6470 bu tv aldim ve kisa sure icinde siyah gri tonlarda ekrana bir goruntu gelince siyah serit gorunuyor neyse servise bildirdim degisim raporu verdiler degistim ayni modeli aldim sifir kutusunda kuruldu test etmemden sonra ayni skinti var oldugunu fark ettim sizce bu neden olabilir kullanan arkadaslar bu tv den yardimci olabilirmi onlardada varmi yoksa banami rastliyor bu ekrana ayni oyle bir temiz resim acip test edebilirsiniz
     Bu tvden kullanan varmi arkadaslar samsung ue40ju6470 Bu tvden kullanan varmi arkadaslar samsung ue40ju6470 Bu tvden kullanan varmi arkadaslar samsung ue40ju6470

Ayni sorun vestel tv de çıktı. Servis gelip paneli degistirdiler bilgin olsun

• diğer renklerde çok belirgin değil ancak ekte belirttiğim tonlardaki renklerde çok belli oluyor örneğin bir insan kafası saçlı bölge panelin o kısmına gelince o çizgi belirgin oluyor siyah ve tonlarında daha sık . tamam panel hatalı anladıkta ikinci kez aynı hatalı panel nasıl bana isabet ediyor acaba bu seridemi bir sıkıntı var diye kullanan arkadaşlara sormak istedim varsa arkadaşlardan test edip cevap yazarsalar servise bu bilgiyide sunmuş olurum. elektriksel dediler akım korumalı piriz sattılar bize daha takar takmaz aynı sorun. cevaplarınız için saolun
  • bende var aynı tv renklerde sıkındı yok ama katmanlar var 1080 veya 720 flimlerde sanki kat kat var o da dikkatimi çekti resim atarım buraya bir ara
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.