Almanya dan almak isteyen arkadaşım seçtiğin aletlerin hiçbiri derim sana..Almanya dan neyin nereden alınacağı konusunda mütevazi olamıyacağım ama exper düzeyine geldim ben hangi notebookları alabilirsin hususunda isewww.heise.de sitesinden yararlanmanı tavsiye ederim. Bu sitede istediğin modeli yazarak satan firmaları ve kaça sattıklarını görebilir "cash on delivery" seçeneğiyle rahat bir alışveriş yapabilirsin. Gelelim modellere Turionlu modelleri düşünüyorsan fiyat/performans olayı en iyi olan turion notebook acer 5022wlmi dir( ml30/1024/100 gb/x600)>>1035 euro yine iyilerden bir tanesi asus z9224k ( mt30/1024/80 gb/geforce)>980 euro asus z9225k ( mt34/1024/100 gb/geforce)>1113 euro asus ASUS A6KM-Q002H /Q003H/Q00 Bu aletlerin hepsi turion notebook modelleri arasında en güvenebileceğin performansı verir ve hepsi 8 hücreli pile sahip notebooksbilliger pil süresini sallamış normal kullanımda (office) 3-3,5 saat arası performanslı kullanımda 2 saat civarı bir süre verir bu aletler. Bana kalırsa ne centrinoda ne turionda FSC ye yaklaşma pillleri çoğu zaman 6 hücreli ve batarya süreleri kısa ayrıca da ağır aletler yapıyorlar, yukardakiler acer 5022 hariç 2,8 kg dir. Geforce 7300 e uçar diyen yıldızlı arkadaşa gelince biraz google kurcalarsa garip bir şekilde geforce 6200 den sonra çıkmış olmasına rağmen performansının geforce 6200 den daha geride kaldığını ve de Geforce için hayal kırıklığı yaratan bir ürün olduğunu belirteyim. Ama yine de ekran kartız bir notebook a göre iyidir ama bu aletlerin en önmemli özelliği fiyat ve performans açısından almanya dan alınabilecek en iyi turionlardan olamalırıdır..Yardımcı olabildiysem ne ala..
o bilgisayarların hepsi şimdi çöp oldu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme