MUHAHAHAHAAAAAAA daha önce hiç görmemiştim :D ss de görmüş oldum cok komik bişi yafff
ya beyler orclardada aynısı uçuo şeytan uçmuo:D:D:D:
Ben de gördüm Olympia'da.İlk önce GM sandım ama herhalde 50-60 tane Gm yoktur.Buunlar her yerde.
uçan melekk diye bişi yok be
o uçan melek sadece olimpia da oluyo ve bu arada o gm:D
o uçan melek gm ve oyunda olduğu zamanlar dakkada bir geçiyo arkadaşlardan duydum o yanınızdan geçerken olimpiadaki gm lere pm atmaya çalışın bakalım oyunda oluyolarmı bi deneyin
gm diyolar
quote:
Orjinalden alıntı: t3oman
BENDE KOSPCULAR İÇİN İCAAT EDİLMİŞ Bİ MELEK DİE BİLİORUM DAHA ŞEKİLLİ BİŞİ OLSA GÜZEL OLURDU ACABA ORGLARDA NE UÇUO ŞEYTAN MI =)
HOŞGELDİN MELEEK SEFALAR GELDİN YA GELMESEYDİN YETİŞEMESEYDİN BİZİ BULAMASAYDIN SLOT MU KALIRDI p
bakın eski empire de bu melek vardı bu doğru otomatik GM gerçek GM pc başında olmadıı zamanlarda bu olur bı program ıle yapoıordur sannedersem bunu GM bunlar koxp gibi illegal işlerle uğrasanları banlıyorlar geceleri sıkca rastlanır bunlara neden derseniz gece ban lanma cok olur nedenı bu dur GM ler bası seyler goz yumabılırler ama bunlar malesef onun ıcın gece koxp falan acmayınnnnn!!!
kafası güzel uçuyor
BEYLER O MELEK GM İN YARDIMCISI GALİBA TAM OLARAK BİLMİYORUM BENDE OLIPIADA GORDUM
gm diolar ama bilemicem
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme