Arkadaşlar 3 aydır 25 bin lira bütçeyle otomotik vites bir araba arıyorum bulamıyorum. internetten ilanlara bakıyorum çoğu galerici. geçenlerde bi toyota coralla baktım internetten, araç temiz görünüyordu, kilometresi 55bin civarıydı. Neyse kalktım gittim aracın yanına, adam araç çok temiz filan dedi. Servise götüreyim dedim, abi ne gerek var yakında ustalar var baksınlar seninde fazla paran gitmez dedi. Önce bi tur atayım dedim aldık arabayı çıktık. O sıra servise girdik, bana 55 binde denilen araç en son 7 ay önce 150bin kilmetrede servis görmüş. Çok şaşırdım, döndük galericiye, durumu anlatıp ayıp değilmi kandırıyorsunuz insanları dedim. Adam bizde bilmiyorduk yeni öğrendik abi, ama çok temiz jazz var istersen bide ona bak demezmi pişkin pişkin. iyi esnaf değilsiniz dedim, çıktım oradan. Zaten galericilere olmayan güvenim tamamen yerle bir oldu. Sahibinden satılık araçlarda çok pahalı geliyor, pazarlık yapsan galericimisin diyor adamlar. uzun lafın kısası kaç aydır bir araç alamadım ve kafayı yemek üzereyim.
Hocam git sıfır hyundai accent era al. Tertemiz bin. Hiç pişman olmazsın. Bu devirde 2.el araç alınmaz. Bu benim şahsi fikrim.
25 bin e sıfır araçlar var era lar olabilir donanım olarak dusuk olur belkı ama en azından sıfır aracınız olmuş olur kafanız rahat olur birde fabia larda 25 den başlıyor galiba yanlış hatırlamıyorsam bir bakın
25bin liran varsa 30 da çıkar heralde git sıfır araç al bence B sınıfı olsun sıfır olsun.
Sıfır km ERA alın bence de..
sahibinden satılık araçlar, galerilere oranla nispeten ucuz nette gördüğün, ilk başta şahsa aitmiş gibi görünen araçlarında çoğu aslen galerilere ait. yani çoğu galeri ismini vermeden, sahibinden satılıkmış gibi ilan vermekte
dürüst olan satıcı herzaman malının arkasında durur zaten. al götür arabayı feriştahına göster der. daha bismilla derkenden kıvırtan satıcılara hiç yanaşmayın kimi vardır, malını rajon keser gibi satar. sanki tek kendisinde vardır.. işte bu tiplere de hayatta selam dahi verilmez
25bin liram olsa, şu anki yakıt fiyatlarından ötürü, üzerine biraz daha kredi çeker sıfır fiorino alırdım diye düşünüyorum. benim bildiğim en düşük yakıtlı araç o. kamyonet olarak geçmekte ama benim gibi çok yol yapan biri için ideal
Dün bi arkadaşıma 2005 mazda 3 1,6 Dinamic otomatik triptonik vites araç aldık.23.500 e kazasız belasız.Tavsiye ederim.2 ay evvel de 2004 ünü bi arkadaşıma almıştık.Fiyatını hakeden bir araba.Veya gidip 0 era alabilirsin.Ben kullanıyorum beklentilerin çok yüksek değilse karşılar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme