Şimdi Ara

Bu ülkenin katillere duyduğu tapınma hissi! Seranay Sarıkaya'nın kürtajı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Serenay Sarıkaya için kürtaj yaptırdığı iddaları var. Bu gerçek ise bildiğin cinayet işlemiştir. Devlet burada görevini yapmalıdır!

Fakat işin garibi bu ülkede her kesimden ortaya çıkan katil sevicileri.

x (formerly twitter)
    FEXİ HİVE (@waldorfhoward) on X
    https://x.com/i/status/1876757456132395441

bir cinayet işlemiş insanı bu şekilde övme vs bana göre aynı şekilde caniliktir. bu cinayeti normal görenler de aynı şekilde ruhsal sorunları olan , z kuşağı tabiri ile "toxic" kişiliklerdir. Çocuklarınızı böylelerinden koruyun!

• Kadın güzel..

Şaka bu kadar.

• Bazı insanlarda ana-baba olacak kapasite, beceri, yetenek, ehliyet, vasıf ya da adını her ne koyuyorsanız o yoktur. Böyle insanlardan doğup da sorumsuzluklar ve berbat ebevenylikler eşliğinde oradan oraya sürünerek olan bir çocuk dünyaya geleceğine hiç gelmesin daha iyi. Kürtajı yapanlar da bunun farkında olacaklar ki bunu yapıyorlar. Yani madalyonun bir de bu yönüne bakmak lazım. O kadar leş ana-babalar var ki bazen diyorsun bunlar nasıl ana-baba olmuş, neden olmuş, keşke olmasaymış, doğan çocuğa bakıyorsun keşke doğmasaymış diyorsun.
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

tamam da bir insanı öldürme hakkını kim vermiş onlara? burada bir canlı öldürülüyor. insan evladı öldürülüyor. konuşamıyor diye mi öldürülmesi normal? bu ülkede adalet olsaydı bu karı cinayetten yargılanmalı, kürtajı yapan aşağlıkta cinayete ortaklıktan aynı şekilde yargılanmalıydı.

bazen şerait'a göre hukukumuz güncellenmeli diye düşünüyorum. Yani ilk anayasamıza göre. cinayet işleyenin suçu ölüm olmalı.

• Kürtaj serbest olmalı ve devlet ücretsiz yapmalı. Kimse sevemeyeceği çocuğu doğurmak zorunda bırakılmamalı ... Hatta çocuk doğurması yasaklanan kişilerin kürtajı zorla yapılmalı ( geliri olmayanların 2. Çocukları için )
  • bloklamaya geldim

• ne dion la değişik

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.