3 operatörden 2 seçenekte aynı kötüsü tabi ki biliyorsundur... söylememe gerek yok... 4G hız testlerinde 100mbps göstermeyen... |
Bildirim
3 operatörden 2 seçenekte aynı kötüsü tabi ki biliyorsundur... söylememe gerek yok... 4G hız testlerinde 100mbps göstermeyen... |
|
İçimden bir his diyor ki; sen bu teklifi alamayacaksın Hani birşeyi çok istersen çok beklersen olmazmış ya o muhabbet. Benim hiç aklımda yokken geldi, sende öyle yap şartlama kendini < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Harbi mi Kaçtan aldın? SS at çabuuuuuk < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hadi hadi bekliyorum Uygulamadan mı teklif geldi yoksa mh arayıp mı aldın < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hadi gözünaydın. Valla hem şaşırdım hem sevindim. Bu tarife yaygınlaşsın bizim için daha iyi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bölgende iyiyse bırakmayı düşünme bile. Bende her geçen gün daha da kötü oluyor. Evde zaten kötüydü artık işyerinde de dibe vurmaya başladı. 31 marta kadar sürem var.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
5.45 tl karşılığında diyor? Güncel tutarın ne < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|