Sizce bütçe kısıtı da gözönünde bulundurularak, böyle bir upgrade mantıklı olur mu arkadaşlar? 300 YTL'ye felan malolacak zannımca bana.
YANİ ŞİMDİ O 9250 AGP SENİN ALACAĞIN anakart agp 300 ytl verip neden agp kullanmaya devam ediceksinki tamamen gereksiz olur aynı işlemciyi kullanıyorum ve çok kötü 1.8 ghz 3.0 da çalışıyor ve süper çalışıyor o.c. ile ama anakarttan vaz geç pcı exp bi anakart alıp düzgün bir pcı exp kart al bence
Teşekkür ederim üstad. Daha iyi bir anakartla bu işlemci nasıl olur acaba? Test sonuçlarına bakarak AMD 6000+ den vazgeçtim. Bu işlemcinin performansı oc ile bir yıl felan götürür mü?
quote:
Orjinalden alıntı: hokur317
Teşekkür ederim üstad. Daha iyi bir anakartla bu işlemci nasıl olur acaba? Test sonuçlarına bakarak AMD 6000+ den vazgeçtim. Bu işlemcinin performansı oc ile bir yıl felan götürür mü?
yani o.c. da her anakartta olmaz bende p35c ds3r war o.c. potansiyeli süper işlemci 1.8 ghz o.c. ile 3.6 ghz oluyor inanılmaz ama oluyor oyunlardada fena değil öyle % 100 artış olmuyor tabi fiyatı ucuz işte 100 ytl civarı ama ne bileyim e 7200 e 8200 civarı bir cpu alıp o.c. yapmak seni 3-4 yıl götürür yok 4 fazla oldu 2.5 olsun amd 6000 de ideal aslında ama inteli tercih et :D birde 45 nm cpu destekliyen anakart sana pek ucuza gelmez bilgin olsun bunlara dikkat et bütçe az diyorsan amd tercihin olsun orta seviye bir anakart al onboard vga da olsun sonra paran olursa iyi bir vga alırsın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme