Kabaca va değerini 0.6 ile çarpıp kaç watta denk geldiğini bulabilirsiniz. 650 va x 0.6 = 390 watt. Notebooklar max 100 watt çekse, modemde 20, toplam 220 watt çekerler. 650 va ups fazla fazla yetecektir.
quote:
Orijinalden alıntı: Master_Sergeant
Kabaca va değerini 0.6 ile çarpıp kaç watta denk geldiğini bulabilirsiniz. 650 va x 0.6 = 390 watt. Notebooklar max 100 watt çekse, modemde 20, toplam 220 watt çekerler. 650 va ups fazla fazla yetecektir.
Teşekkürler hocam cevap için.
quote:
Orijinalden alıntı: barnesallen
Teşekkürler hocam cevap için.
Alıntıları Göster
Hocam ups aldiniz mi? Fan sesi cok az seviyede olan bir ups arayisindayim. Deneyimlediyseniz marka model paylasabilir misiniz?
Teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: hotlevel
Hocam ups aldiniz mi? Fan sesi cok az seviyede olan bir ups arayisindayim. Deneyimlediyseniz marka model paylasabilir misiniz?
Teşekkürler
Alıntıları Göster
Yok henüz almadım. Fan sesi konusuna bende taktığım için sessiz bir şey arıyorum. Gidip teknoloji marketlerinden birinden bakarak almaya karar verdim.
barnesallenB
kullanıcısına yanıt
Varmi oyle bir imkan? Vatanda falan bakarim bende o zaman. Ama sesli ortamda anlasilamayabilir diye dusunuyorum
quote:
Orijinalden alıntı: hotlevel
Varmi oyle bir imkan? Vatanda falan bakarim bende o zaman. Ama sesli ortamda anlasilamayabilir diye dusunuyorum
Yarın fırsat bulursam gidip bakacağım. Maalesef sesli ortamda anlamak zor olabilir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme