Şimdi Ara

bu ürünü bulamıyorum nerede olabılır ve nasıldır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Panasonic TX-L47ET5E bu urunu almak ıstıyorum ama maalesef bulamıyorum neden pıyasada yok ve berden bulacağım hakkında bılgısı olan varmı bulunduğum ilde teknosa var sadece ve ordada sadece teshır urunu var.... ınternttede bulamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: fantir

Panasonic TX-L47ET5E bu urunu almak ıstıyorum ama maalesef bulamıyorum neden pıyasada yok ve berden bulacağım hakkında bılgısı olan varmı bulunduğum ilde teknosa var sadece ve ordada sadece teshır urunu var.... ınternttede bulamadım

Selamlar,

Büroteknik'in sitesinden alabilirsiniz. Güvenilirdir. Stoktada var. Buyrun:

http://www.buroteknik.com/Panasonic-TX-L47ET5E-47-119-cm-300Hz-3D-Full-HD-LED-Televizyon_99973.html?ref=akakce&v=1.43.4

• normalde 1799 tl burada 100 tl yüksek fıyatı
  • quote:

normalde 1799 tl burada 100 tl yüksek fıyatı

İyi de hocam zaten televizyon hiç bir yerde yok. Olan yerlerde fiyatının yüksek olması normal.
  • haklsıın hocam bu tv de ısrar etmelımıyım onu bılemıyorum alternatıfı 42la640 s LG NE D ERSINIZ
  • quote:

haklsıın hocam bu tv de ısrar etmelımıyım onu bılemıyorum alternatıfı 42la640 s LG NE D ERSINIZ

Maximum fiyatınız 1.800 mü ?

Eğer öyleyse o fiyata alabileceğiniz en iyi televizyonlardan biridir LA640S.
  • BIRAZ DAHA CIKABILIRIM BENIM ICIN EN ONEMLI KONU SD YAYIN KALITESI SONRASIDA 3D VE SMART SEKLINDE
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

BIRAZ DAHA CIKABILIRIM BENIM ICIN EN ONEMLI KONU SD YAYIN KALITESI SONRASIDA 3D VE SMART SEKLINDE

2.200 civarlarına çıkabilirseniz LA660S bakmanızı söyleyebilirim.

Ama 2.200 TL'ye Philips 42PFL6008K şiddetle tavsiye ederim.

http://www.sanalreyonum.com/urun/philips-42pfl6008kled-televizyon_974605.aspx?CatId=27646&ref=akakce&v=1.62

• elden almak istersen teknosa mağazalarında 1.799 tl mevcut
  • dostum teknosadakıler maalesef teshır urunu
  • kapalı kutu olması lazım teşhir ürünü diye sordunuz mu?
  • evet sordum teshırdekı urunler kapalı kutusu yok maalesef. sız nerede gordunuz
  • Bir tane özel mesaj gönderdim size.

Yarın Vatanbilgisayar' da ki stoklara bakıp haber vereceğim.

İyi geceler.
  • Hepsi burada da olmasi lazim. World kart varsa 100 tl puan veriyor. Gerci kampanya baslamadan once ayni tv 1799 tl di. Kampanyadan 2 gun sonra arttırdı lar. Hic etik değil bu.

Ben de bu tv den alacaktim. Teknosa da görüntü ye bakinca vazgectim. Plazma aldim dun samsung. Kurulum yapilmasini bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

BIRAZ DAHA CIKABILIRIM BENIM ICIN EN ONEMLI KONU SD YAYIN KALITESI SONRASIDA 3D VE SMART SEKLINDE

Acelen yoksa bekle, Distribütörler B..nu çıkardı bu işin, ürün yok, forumda birilerinin ellerinde kapalı ürünler dolu, el altında kapalı kutu satıyorlar, teşhir ürünü ile orjinal kapalı kutu ürünün aynı fiyata satıldığı tek Ülke Türkiye, firmlar arık utanmasalar çöp satacaklar ve satıyorlarda, pislikten aylarca raflarda kalmış panelleri teşhir ürünü diye satıyorlar !

Bunlara para vereceğinize ikinci el alın inanın daha iyi, en azından satan İnsan evinde tertemiz dikkatli kullanmıştır ve firmada satılan üründen kullanım saati daha düşük olur. Firmalarda günde 10 saat çık kalır paneller!

Panasonic Türkiye kalitesini ciddi şekilde bozdu, her halde onlarda gördü Türkiyede nasıl kolay para kazanılıyor artık lütfedip %100 panel hatası olan cihazı bile değişim yapmamaya başladılar !

Bizler bazı panelleri yazıyoruz tavsiye ediyoruz ama sizin bahsettiğiniz seriye net yorumum almasanızda hiç birşey kaybetmessiniz, gidin daha ucuza Samsung Plazma alın keyfinize bakın, LcdLed ürünelrde son aylardaki panel hattalarıda çok ama çok enteresan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• and ne alalım pekı 47 ınc makul fıyata
  • teknosa mağazalarda var marmara forum teknosa exxtra da vardı teyit için kapalı kutumu diye sorun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.