Şimdi Ara

BU VATAN BİZİMDİR BİZİM KALACAK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

Arkadaşlar KÜRTLER PKK YA DESTEK VERMİYORRR!'!!!!

Halk teröre destek vermiyor!!!!!!

Devlet güçlü değil, orada devlet otoriter olsa hiç çocuğunun terörist olmasını siter mi bi ana???

Yönetenler ACZ içinde....

• quote:

Orjinalden alıntı: 67856i

merak etme 15 gün sonra yakın dostlarımdan birisi daha ıraq a gidecek

suan gidemiyor olabilirim ama kendimi hem fiziksel hemde manevi yönden hazırlyorum merak etme

gidecek olanları finansal yönden desteklerim burdada söyleyeyim

barzani kürt degil.

bu yazdıklarından ve imzandan ((* özgürlük için şiddet * adalet için kaos * )) ben senin kürt ve pkklı olduğun sonucuna varıyorum. fikrimi kesinleştirmek için söyler misin, kuzey ırak'a mı gidiyor arkadaşın? sen de musula mı gideceksin yoksa?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serdar -- 15 Nisan 2006; 17:18:49 >
  • Hadi bakalım göreyim seni patlat amerikan askerlerini, yüzdür peynir gemini
    indir yahudi barzaniyi sabırsızlıkla bekliyorum
  • imzamdan anlam cıkarmaya calışıyor ya adama bak

sadece son seyrettgim filmden V degiştirebilirim benim için özel bir anlamı yok.

siyaset için degil din için yaşayan insanlarız.musula kerküge degil cihada, nerede görev verilirse orada şehit olmaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 67856i -- 15 Nisan 2006; 17:25:59 >
  • Arkadaşlar kürtlerle pkk lıları aynı kefeye koymayın lütfen.
  • pkk japonların bağımsızlığı için kurulmuş bir örgüt, teröristlerde kürt değil japon değil mi ?
    quote:

Orjinalden alıntı: nejat_342

Arkadaşlar kürtlerle pkk lıları aynı kefeye koymayın lütfen.
  • Cahillik,eğitimsizlik falan bilmem Dehap(şimdiki dtp) 2002 seçimlerinde 1.960.660 adet oy aldı. Benim gözümde bu parti terorist partisidir. Ve bu 2 milyona yakın kişi terore destek vermektedir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ashc

Cahillik,eğitimsizlik falan bilmem Dehap(şimdiki dtp) 2002 seçimlerinde 1.960.660 adet oy aldı. Benim gözümde bu parti terorist partisidir. Ve bu 2 milyona yakın kişi terore destek vermektedir.

tamam kardeş haklısın dehap pkk nın partisi. yukardaki birisi pkk ile kürtleri aynı kefeye koymakta ısrar ediyor her kürt pkk yı destekleseydi dehap %20 ye yakın oy alırdı. Bilmem anlatabildim mi?
  • bu ülkede kürt nüfüsü 7 milyonu geçmez , yüzde yirmiyi nereden çıkardın.
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ashc

Cahillik,eğitimsizlik falan bilmem Dehap(şimdiki dtp) 2002 seçimlerinde 1.960.660 adet oy aldı. Benim gözümde bu parti terorist partisidir. Ve bu 2 milyona yakın kişi terore destek vermektedir.

tamam kardeş haklısın dehap pkk nın partisi. yukardaki birisi pkk ile kürtleri aynı kefeye koymakta ısrar ediyor her kürt pkk yı destekleseydi dehap %20 ye yakın oy alırdı. Bilmem anlatabildim mi?
  • Prof. Dr. Oktay Sinanoglu nun sitesinden mi baktın?
  • quote:

Prof. Dr. Oktay Sinanoglu nun sitesinden mi baktın?

Sen nereden baktın? pkk.org tan mı?
  • hayır kişisel tahminim , nüfuslarını kasıtlı olarak abartıyorlar devletimize ortak çıkmak için.
    quote:

Prof. Dr. Oktay Sinanoglu nun sitesinden mi baktın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: 67856i

imzamdan anlam cıkarmaya calışıyor ya adama bak

sadece son seyrettgim filmden V degiştirebilirim benim için özel bir anlamı yok.

siyaset için degil din için yaşayan insanlarız.musula kerküge degil cihada, nerede görev verilirse orada şehit olmaya

Senin dinin bu ülkede de ayaklar altında ne işin var ırakta.
    Kendi memleketini düzelt sonra diğer memleketleri.
    Asıl ramboluk senin yaptığındır.
    Lafta müslüman olup icraatta boşsunuz.
    Hani nerde Türban davasındaki yandaşlarınız.
    Hani arka bahçesi imam hatip olan Erbakan ve bosnacı çeçenistan mücahitleri.
    Meydanlarda atıp tuttunuz.
    Peygambere küfredildi Çağlayanda toplandılar müslümanlar ne yaptılar ağlamaktan başka!!!
    Cihatsa cihat ı burada yap efendii
    Yemi burda yiyip yumurtayı başka yere yapmayın.
    Bu devlete ihanet etmeyin.
    Çanakkale'de Şehit olanlar gibi olun

• musulla kerkük'ü nasıl kendilerinin yaptılar zannediyorsunuz? türkmenleri oradan uzaklaştırıp kendilerini yerleştirdiler ve parazit gibi ürediler. türkiye'de de aynısını yapmaya çalışıyorlar...
  • Allah allah saldır !!!!!!!!
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    Türk önde, türk ileri !!!!!!!!
  • herkesin dilinde halk, çocuklar provoke oluyor.Ne provokesi kardeşim o çocukların anne babası demiyor mu devletin polisine taş atılmaz molotof kokteyl atılmaz demezler tabi işlerine geliyor.Halk baskı altında deniliyor peki seçimlerde oy kullanırken de mi baskı altında dehapa oylarını vermeyi biliyorlar
  • Halk ne baskısı altında yahu
    Bu memlekette İbrahim tatlıses mahsun kırmızıgül alişan vs gibi birsürü göz önünde bulunan kürtler var ne eksikleri var Çoğumuzdan daha iyi yaşamıyorlar mı (ekonomik olarak)
    EE derdiniz ne hastane ise benim babam 12 aydır diş için sıra bekliyor istanbulun göbeğinde eğitim ise okumak isteyene kim mani oluyor kendileri okula çocuklarını göndermiyor üstelik öğretmen öldürüyor.
    Artvinde tarım yapılacak alan yok ama insanlar sırtı ile toprak taşıyıp 100 m2 alan oluşturup sebze meyve yetiştiriyor bu pislikler hektarlarca alanlarda ne hayvancılık yaparlar ne çiftçilik
    devlet yardım etmiyor tekelemesini senelerdir söylerler
    Parayı buldular mı kendi memleketlerine yatırım yapmazlar
    O kadar alan karadeniz de olsun kimse aç kalmaz
    nankör millet
  • quote:

Orjinalden alıntı: morcin

Halk ne baskısı altında yahu
    Bu memlekette İbrahim tatlıses mahsun kırmızıgül alişan vs gibi birsürü göz önünde bulunan kürtler var ne eksikleri var Çoğumuzdan daha iyi yaşamıyorlar mı (ekonomik olarak)
    EE derdiniz ne hastane ise benim babam 12 aydır diş için sıra bekliyor istanbulun göbeğinde eğitim ise okumak isteyene kim mani oluyor kendileri okula çocuklarını göndermiyor üstelik öğretmen öldürüyor.
    Artvinde tarım yapılacak alan yok ama insanlar sırtı ile toprak taşıyıp 100 m2 alan oluşturup sebze meyve yetiştiriyor bu pislikler hektarlarca alanlarda ne hayvancılık yaparlar ne çiftçilik
    devlet yardım etmiyor tekelemesini senelerdir söylerler
    Parayı buldular mı kendi memleketlerine yatırım yapmazlar
    O kadar alan karadeniz de olsun kimse aç kalmaz
    nankör millet

mahsun kırmızı gülün 25-30 tane kardeşi varmış.bu çocukları okutacak güç zaten bulamıyorlar ne den bukadar çocuk yapıyorlar bunun mantıklı bir açıklaması varsa lütfen açıklayın.Birde kürt nüfusu türk nüfusunu 2020 li yıllarda sollayacak diye bir yazı okudum.20-30 çocuk yaparlarsa olacağı bu

• cevabı hemen vereyim
    çoğalıp nüfus çoğunluğunu oluşturup türkiyeyi kürdistan yapmak
    amaç bu
  • ya işte burda ortaya bi dusunce cıkıo.. dioruz ki bu insanlar turkiyeyi kurdistan yapmak istiyolar cocuklarını kullanıp polise tas atıolar belediye baskanları cıkıo ceplerine para koyuyo cocukların ellerine de molotof kokteyli verio attırıo .. bizim devlet babamız napio ?? polisin yetkilerini kısıtlıo .. bi iki tane teröriti olduren askerimizi mahkeme mahkeme surunduruo.. ondan sonra da adamların durmasını bekle .. olacak iş diyil.. sonra da gel yazı yazmaaa
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.