Şimdi Ara

BU VECTRA DİĞERLERİNE BENZEMİYOR GIRTLAK DOLUSU, DOLU OĞLU DOLUNUN DOLUSU (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bu arada konuya verilen her cevaba alınıpta cevap yazma. İyi güzel bir konu açmışsın kim cevap yazarsan alınganlık yapıp alıntılamışsın. Bura küsme kapris yapma yeri değil. Müsade et insanlar düşüncelerini ifade etsin.

Kötü demedim filan demişsin ikinci yazıda vectra ölümdür diye cevap yazmışsın. Tutarlığı kendi içinde ara biraz.

saygı sevgi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonangarali06

Hocam buraya yazıyorum 1.6 vectra ÖLMDÜR. 2012 de aldım 2 ay bindim benzinde 3. viteste 5000 devirde gaza yükleniyorsun yine gitmem diyor araç. 5. viteste yokuş aşağı 175 yaptım hararet gözle görülür şekilde yükseliyor.

Siz boyle konustukca sasiriyorum ben... 2004 vectra bizde de vardi araba canavar gibiydi... iyi biliyorum motoru 1.6dan fazla degildi...

Hocam vectralar guzep arabapar. Biraz cok yakarlar tek - yonu bu bence...

• quote:

Hocam sen hiç vectra ya bindin mi ? 1.6 avensisin arkasından kaptırmıştım tozunada yetişemedim hararetin çıktığıyla ve boşa yakılan benzinle kaldım. Zaten düzlükte zorla 160 yapıyor yokuş aşağı 175 yaptı araba şaşırdı nasıl böyle bi hıza ulaştım diye

Tabii konforuna laf asla diyemem yol tutuşuna felan.

Düzlükte zorla 160 yapıyorsa aracınızda problem varmış demekki.
  • Allahtan çamurluk ve sis farları varmış
    Full+full olmasının tek nedeni o
  • desing edition farları da böyle sonradan kendisi mi donanım ekletti ne yaptıysa
  • quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

b kasa vectralar var,uzay kasa olarak halk arasinda adlandiriliyor 97-2004 arasi olanlari nasil ? sanayide ustalar cok fazla elektrik arizasi aciyor diye yorumluyorlar...yollarda bayagi goruyorum,2.0 16v olanlari yaygin fiyatlarida ucuz

BU VECTRA DİĞERLERİNE BENZEMİYOR GIRTLAK DOLUSU, DOLU OĞLU DOLUNUN DOLUSU

bu farlar ve farların alt kısmındaki tampon bölümü gövde rengi bunlar b2 kasa olduğuna işaret eder fakat jantlar b1 kasalara ait, ya sonradan bu jantları almış ya da önünü b2 gibi olmasını sağlamış

• quote:

Orijinalden alıntı: fa229

quote:

Hocam sen hiç vectra ya bindin mi ? 1.6 avensisin arkasından kaptırmıştım tozunada yetişemedim hararetin çıktığıyla ve boşa yakılan benzinle kaldım. Zaten düzlükte zorla 160 yapıyor yokuş aşağı 175 yaptı araba şaşırdı nasıl böyle bi hıza ulaştım diye

Tabii konforuna laf asla diyemem yol tutuşuna felan.

Düzlükte zorla 160 yapıyorsa aracınızda problem varmış demekki.

aynen öyle uzun vadade de olsa 200 çok rahat yapabilecek bi araç

• Astra ne alaka mübarek insan bunu açıklasana bana. Ben astrayla ilgili hiçbişey demedim. Ne alaka ?
  • sonangarali06 S kullanıcısına yanıt
    Cidden sıkıntı var iştirak etmede sanırım. Güzel kardeşim siz demediniz mi bu zamana kadar hep 1.0 50 beygir araç kullanmışsınızdır diye. O sebeple açıklama gereği duydum. 140 ps yeterli sanırım.

Saygı&sevgi

• quote:

Orijinalden alıntı: GrandLotus

Bizim millet arabadan anladigi icin bu arabalar kotudur. Bir kere eski 2015 model degil. B segment bir araba cok daha iyi!
    !!!!!(!)
    Allah'im sen akil ver bu paralari b segment sıkış tikis arabalara verenlere.

1.6 motorlusunu kullanmadım zaten bu tür kasalarda 1.6 aşırı besleme hariç konulmaması gerekir kanımca 100 ps vectra için düşük güç 2007 de astra h vardı ona bile yetmiyordu

eğer performans açısından yetersiz diyorsanız verin 1.9 cdti 150 psye yetkiyi görün etkiyi maşallahı var iyi gidiyor ama bizim millet tutmuyor nedense
    abartıyor diyebilirsiniz yol tutuşta en çok sevdiğim 3 aracım oldu mondeo focus ve vectra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAİM. -- 26 Temmuz 2014; 23:50:27 >

• K.B.R.O kullanıcısına yanıt
    Hocam attigim felan yok sen daha sorun gormemissin sen bi sanayiye vgit pejo ve ctroeni sor,sana dcekleri sey 206,c4 harici arabalara yanasma ustelik senin anlattigin arac daha 50000 de benim soyledgm arac 260000 deydi.Senin bahsettigin konu onlar eskide kaldi bunlar yenni teknoloji,her aksam elektroniktir.Nekadar cok elekronik odkadar ariza demektir fordmda arastir 307ler nasil dye cikan butun sayfalari oku bilmeden atmiyorz senin gbi.Braz objektif ol,benim aracm opel mesela sert susansyonu sevmiyorm ama yapacakda bsey yok..

• quote:

Orijinalden alıntı: SAİM.

quote:

Orijinalden alıntı: GrandLotus

Bizim millet arabadan anladigi icin bu arabalar kotudur. Bir kere eski 2015 model degil. B segment bir araba cok daha iyi!
    !!!!!(!)
    Allah'im sen akil ver bu paralari b segment sıkış tikis arabalara verenlere.

1.6 motorlusunu kullanmadım zaten bu tür kasalarda 1.6 aşırı besleme hariç konulmaması gerekir kanımca 100 ps vectra için düşük güç 2007 de astra h vardı ona bile yetmiyordu

eğer performans açısından yetersiz diyorsanız verin 1.9 cdti 150 psye yetkiyi görün etkiyi maşallahı var iyi gidiyor ama bizim millet tutmuyor nedense
    abartıyor diyebilirsiniz yol tutuşta en çok sevdiğim 3 aracım oldu mondeo focus ve vectra

Valla ben bu tarz araba alacak olsam yada bu aracı alacak kadar param olsa düşünmeden vectra alırım.Vectra vauxhall'ım vardı.Beni hiç üzmedi.

• siyah zeminli farlar ve jantlar Design Edition paketine birebir aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feldmaresal

Burada bilip bilmeden vectra yok şöyle gitmiyor yok şöyle arıza çıkarıyor böyle fazla yakıyor diyen arkadaşlar. 2006 model 1.6 vectra c2 aracım var 50 binde.

Şehir içinde kullanımda biraz fazla yakıyor sadece o da 8 lt şehir dışında ise çoğunuzunkinden daha iktisatlı olarak 3.0 litre (benzinli)

Gitmiyo diyenlere gelelim. Siz muhtemelen 200 - 250 binde motoru çoktan ölmüş ve gaz yemiş araçlara bindiniz. Adam gibi temiz benzinli bir vectraya binin bakalım gidiyor mu gitmiyor mu? Ben söyleyeyim tatmin edecek derecede gidiyor.

Arıza çıkarır diyenler benim arabam 50.000 km de ve bakımlar hariç servis yüzü görmedim. Ha sizin gördüğünüz 200 bindeki eşek niyetine kullanılmış arabalar arıza çıkarıyordur, orasını bilemem.

Şu @TuVNeRa_ denilen şarlatana da prim vermeyin artık !

@sonangarali06 Eskişehirdeysen gel bakalım 175 ile mi gidiyormuş ulan ne adamsınız ya. Yanıma gel bakalım 220 ile giderken arabanın neresinden tutacağını şaşırırsın!!

Şehir dışı 3 litre benzin mi? Ne kullandıysan aynısından istiyorum

• 2007de sıfır km alıp 2 sene bindim vectra c2 hala özlerim yolda görsem dönüp bakarım
    donanım,rahatlık,konfor 10 numara
    yakıt 1.6 benzinli her araç ile aynı sayılır (atmosferik)
    gitmiyor diyenlere de gülüyorum gayet iyi gidiyordu
    zaten koskoca alman mühendisler,geliştiriciler iş bilmiyor hesap yapamıyor gitmeyen araba üretip sürüyorlar piyasaya bir tek biz biliyoruz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jason Becker

quote:

Burada bilip bilmeden vectra yok şöyle gitmiyor yok şöyle arıza çıkarıyor böyle fazla yakıyor diyen arkadaşlar. 2006 model 1.6 vectra c2 aracım var 50 binde.

Şehir içinde kullanımda biraz fazla yakıyor sadece o da 8 lt şehir dışında ise çoğunuzunkinden daha iktisatlı olarak 3.0 litre (benzinli)

Gitmiyo diyenlere gelelim. Siz muhtemelen 200 - 250 binde motoru çoktan ölmüş ve gaz yemiş araçlara bindiniz. Adam gibi temiz benzinli bir vectraya binin bakalım gidiyor mu gitmiyor mu? Ben söyleyeyim tatmin edecek derecede gidiyor.

Arıza çıkarır diyenler benim arabam 50.000 km de ve bakımlar hariç servis yüzü görmedim. Ha sizin gördüğünüz 200 bindeki eşek niyetine kullanılmış arabalar arıza çıkarıyordur, orasını bilemem.

@sonangarali06 Eskişehirdeysen gel bakalım 175 ile mi gidiyormuş ulan ne adamsınız ya. Yanıma gel bakalım 220 ile giderken arabanın neresinden tutacağını şaşırırsın!!

Sana yalan borcum mu var. 90 km ile gidersen 3 120 ile gidersen 3.7 civarı. Hadi yavrum hadi işin bak

• quote:

quote:

quote:

Sana yalan borcum mu var. 90 km ile gidersen 3 120 ile gidersen 3.7 civarı. Hadi yavrum hadi işin bak

Allahtan yalan borcun yok. Olsa kim bilir daha neler sallayacaksın

• quote:

quote:

quote:

quote:

Allahtan yalan borcun yok. Olsa kim bilir daha neler sallayacaksın

Klavye başından insanları itham etmek kolay tabi. Hadi gülüm hadi ergenlikten yeni çıkmışsın belli sorunların var.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.