< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eathatfrog -- 21 Ağustos 2019; 17:51:22 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eathatfrog -- 21 Ağustos 2019; 17:51:22 > |
Sanırım sizlere göre başarı skalası ilk ''20KA'' ve geresi çöp(!)
bu tarz insanları küçümseme hakkını nereden buluyorsunuz?bu tarz insanların neler yaşadığını,ders çalışma koşullarını,yaşam mücadelelerini biliyor musunuz? Benim kardeşim meslek lisesi çıkışlı ve iki senedir sınava giriyor ilk sene tyt barajını geçemedi bu senede ayt barajına takıldı.kardeşime göre bu arkadaşın yaptığı muazzam bir çekiş hikayesi olabilir çünkü kendisi iki senedir bir milyonuncu olmuş bir öğrenci. Forumda ''Z kuşağı'' sayısı arttıkça boş konuların sayısı gittikçe artmakta dün fosfor konusu bu günde bu konu.ciddi anlamda kişilere saygısı olmayan bir yer haline geldi forum.yazık. |
Kişiden kişiye başarı skalası değişir.Videoyu izlemedim, kendince başarı elde etmiş başkalarına da yardımda bulunmak isteyen bir insanı böyle karşılamanız hoş değil.
|
Kıza 9.sınıfta kanser teşhisi konmuş 9-10-11 sınıfta adam gibi okula bile gidememiş . 12.sınıfta anca öğrenci olduğunu hissettiğini söylemiş . Zaten akademik olarak geriden başlamış bunun bir de psikolojik yönü olduğunu saymıyorum bile. Bu vaziyetle 600k ya girmesi bile bence kötü değil. Yakınımız birinin kanser olduğunu öğrenince bile ailecek yıkılmıştık bide gençliğinizin baharında kanser olduğunuzu öğrenin bakalım hayata dair bişeyiniz kalıyor mu.
|
hedef kitlesine uygun program yapıyor hocam öyle demeyin şimdi
|
Waooow nasıl başardı acaba
|
Niye çalışması gerektiğinin farkına varamayan bu arkadaşlar böyle şeylerle tatmin ediyor kendilerini işte. Gri gibi çakallar da böyle videolarla kazanç peşinde koşuyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1009A74C4 -- 21 Ağustos 2019; 17:36:10 > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gargoylelf -- 21 Ağustos 2019; 17:52:51 > |
|