Bildirim
Bu Video Gerçek Olabilir mi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
-
geçen vermişlerdi bu videoyu. Adam kamerayla çekiyo bunları basıyo ve tepki yok. Garip. . Ben olsam monitör 9.8 şiddetinde sallanırdı. -
Gelde şimdi itemları satıp upgrade e yatırma ya. Canım çekti vallahi. -
Ben riske giremediğim için bu işten pek anlamıyorum ama videoyu izlediğimde adam belli başlı yerlere koyuyordu bus ile tirnayı gelişi güzel koymayıpta böyle bir teori var mı yani? -
İyi başmış -
Kaldır şu videoyu küfür edeceğim şimdi. Ben daha +7 chitin basamıyorum. Adalet mi bu? -
+5 chitini basamayanlar görmesin :D -
+8 mace basmıştım bi kere -
Allah daha çok versin ne diyelim -
Oha... -
İyi :) bende bir ara oynuyordu taki cafeye gidip charı açınacaya kadar Ama olsun bidaha yaparız -
bence çokta abartılıcak birşey deil, kasadaki o kadar itemı yaktığın zaman zaten minimum 2 tane +8 basarsın, bugüne kadar bir kasa dolusu itemı alıp hepsini yaktığım olmadı allaha şükür:D -
Gaz verdi bana yarin item topluyorum bakalim neler basacam :D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X