Şimdi Ara

Bu Vites Farkı Çok Uçuk Değil mi Sizcede? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
2
Favori
2.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar üstelik dsg de kronik problemler ortaya çıkıyormuş hatta geçenlerde biri foruma konu açmıştı linkide bu:http://forum.donanimhaber.com/m_62353018/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: FarukBıyıklı

düz vitesini alıp şöfer tutmak daha mantıklı deyilmi kardeşler

bak böyle feyklerle takıl herkes sevsın senı...

ne o kazandıbı falan..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim milletimize az bile.

Almayın kardeşim almayınnnnnn.

Almayın ki Doğuş efendinin satış rakamları 1 yıllığında dibe vuruversin, sonra o sizin peşinizde koşsun.

Ama yok, bizim milletimize diken yarandığı için daha çoook konular açılır forumlarda. Gider o fiyat farkını verir DSG yi alır bizim milletimiz. Doğuş tam Türkiyeye uygun ticaret yapıyor. Adamların pazarlama müdürü bir dahi yemin ederim. Bizim milletimiz bir mal ne kadar pahalı ise o kadar kalitelidir mantığında olduğu için insanları mıknatıs gibi çekiyorlar. Helal olsun diyorum, her zaman takdir ettim hala da ediyorum Doğuş'u.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfeoK

Donanım artınca DSG ile manuel vites arasındaki fiyatta artmış golfte

Yoksa highline nin dsg si bir başka mı oluyoor

Biraz ıslatılmış oluyor o.
  • Alternatifsizlik ve rekabet olmamasının neticesi bu.

D-segmentinde turbo motor + çift kavrama şanzıman s60 dışında araç yok. O da yeni çıktı zaten.

Düz viteste rakipleri olduğu için DSG olmayan araçların fiyatlarını çok abartamıyorlar.

Düz-DSG farkı her araç, motor ve modelde çok değişken. Aradaki fark DSG maliyetine göre değil, müşteri eğilimlerine göre belirleniyor.
  • manuel araç bulabilirseniz alın derim. ben sorduğumda 4 ay diyordu istanbul bayiileri. araç zaten az geliyor. dsg farkı araç olmadığından alınıyor. elde dsgli araç var. satabildiği için bu fiyatı çekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *President*

Bizim milletimize az bile.

Almayın kardeşim almayınnnnnn.

Almayın ki Doğuş efendinin satış rakamları 1 yıllığında dibe vuruversin, sonra o sizin peşinizde koşsun.

Ama yok, bizim milletimize diken yarandığı için daha çoook konular açılır forumlarda. Gider o fiyat farkını verir DSG yi alır bizim milletimiz. Doğuş tam Türkiyeye uygun ticaret yapıyor. Adamların pazarlama müdürü bir dahi yemin ederim. Bizim milletimiz bir mal ne kadar pahalı ise o kadar kalitelidir mantığında olduğu için insanları mıknatıs gibi çekiyorlar. Helal olsun diyorum, her zaman takdir ettim hala da ediyorum Doğuş'u.

Katılıyorum kesinlikle bizim milletimiz hemen yeni birşeyi gördümü gider yapışır fiyatı çok önemli değil nede olsa para çok yaDSG olsunda 10bin fazla vereyim önemlimi değil.

• 1.4 comfortline;

polo dsg farkı 5.200TL
    golf dsg farkı 9.700TL
    jetta dsg farkı 7.900TL
    passat dsg farkı 10.600TL
    variant dsg farkı 13.500TL
    scirocco dsg farkı 1.900EURO = 4.300TL

mübarek! otomatik farkı değil, araba fiyatı...(yazık renoya EDC için 3.900TL istiyor)

neyse sorun çıkarsa, müşterinin sırtını sıvazlayıp "bak! ne kadar iyi niyetliyiz, hallederiz" derler.
    zaten tamir ve işçilk masraflarını "peşin" alıyorlar gibi.......
  • Variant'ların manuel 122'lik 1.4TSI'larında indirim var.Sedandan 3 bin daha ucuz.Bu yüzden fark böyle.
  • Bir forumcu diğer markaların manuel-otomatık fiyat farklarını liste yapıp konu açsa çok yararlı olur
  • uçuk fark o farka bir araba daha alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rozek

manuel alırım, vitesi hiç elimden bırakmam, keyfime bakarım; deli gibi benzin yakarım o aradaki farkla

demi.
    Vites dediğin oynak olur
  • Yok artik :))))) Ticari zekadir ama bu..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: e125527

Yahu adamlar DSG satmak istemediklerini daha nasıl açık anlatsınlar bilemedim.
    Bayiye gitsen DSG li modelde 6 ay sıra var. Bi ara fiyat listelerinde DSG li model yoktu. Şimdi koymuşlar 14.500 fiyat çekmişler.

Açıkça DSG satmak istemiyoruz diyorlar. Daha ne desinler.

Önceden de bu böyleydi. DSG arızalarını kullanıcı hatasına sokan zihniyet açık açık alma kardeşim diyor. Biz hala kapıda yatıyoruz DSG verin diye.

+1

Satış danışmanı zaten bizzat kendisi belirtmişti zamanında otomatik almanızı tavsiye etmiyorum şeklinde.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.