Şimdi Ara

Bu vuruşu yapan C.Ronaldo olamaz! (Video) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Le Parlé

quote:

Orijinalden alıntı: Ayarsız Enerji

quote:

Orijinalden alıntı: Blackfield

Peki frikik ustası Ronaldo her maç ortalama 2 frikik kullanırken nasıl oluyor da tüm maçlarla beraber 50 maçı bulan bir sezonda topu topu 5-6 frikik golü atabiliyor?Ve aynı adamın geçen sene Messiden daha az ceza sahası dışından golü var ne kadar ironik değil mi?
    Ve İspanya liginde en isabetsiz şut çekenler arasında.

Messi en azından penaltı kaçırmıyor

tamam ronaldo 5-6 atıyo bı sezonda ... 7 atanı goster bakayım ?

fmde özelliklerini soylemen gene tam bir komedi , çocuk bu adam daha

FM'de o özellikleri belirlemek için takımların transfer yapmak için çalıştırdıklarından daha fazla scout çalışıyor.

Ben madrid asigi birisiyim.Ama messi cr7dan daha iyi bir oyuncu bu artik kesin gercek.ama bu demek degil ki messi abartilmadi.messiyle asik atacak suan tek adam ronaldo.messi ise ronaldodan daha iyi oldugu icin kiyaslayabilecekleri bir adam kalmiyor ve messi uzayli ilan ediliyor.

Fm konusuda harbi harbi cocuksu.mesela altidore wonderkid tanimlamasi yapilan bir oyuncuydu oyunda ya da edu.biri bursada digeri ise rizede suan.diyeceksin performansindan dolayi o noktada ama performansi kotude olsa yetenekli adam kumasini belli eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anarsizm -- 10 Ağustos 2011; 3:15:18 >

• @TRansilvania*; tek tük istisnalar oluyor.Ancak başarı oranı %90lara yakın.Robinho wonderkiddi,Ronaldinho öyleydi,C.Ronaldo öyleydi,Alex bile wonderkiddi.Bak Pastore FM sayesinde ünlü oldu.Çoğu kişi FM'den önce ne adamı biliyordu ne de o kadar teknik ve iyi olduğunu.Çok örneği var bunun.Mesela Madridin kadrosuna kattığı Varane.FM 2011'de 6-7 yıl sonra acayip bir şey oluyor.Geçen sezon başında adamı kimse bilmezken FM biliyordu.
  • quote:

Juninhonun bir sezonda 15 civarı frikik golü atmışlığı var bir yerde okumuştum.15den fazla bile olabilir.Zaten gelmiş geçmiş en iyi frikikçi olarak görür pek çok otorite.

şimdi baktım yok öyle bişey
  • quote:

quote:

Juninhonun bir sezonda 15 civarı frikik golü atmışlığı var bir yerde okumuştum.15den fazla bile olabilir.Zaten gelmiş geçmiş en iyi frikikçi olarak görür pek çok otorite.

şimdi baktım yok öyle bişey

Ney yok?Juninhonun bir sezonda +10 frikik golü var kesin biliyorum.Gelmiş geçmiş en iyi frikikçi olduğunu da ilk kez duyuyorsan şaşırırım.
    C.Ronaldonun vuruş tekniğini o yaratmıştır araştır istersen.

• adamın frikiklerine bişey mi diyoruz ben transfer markete göre kesin konusuyorum , sen neye göre ?
  • bir sezonda attığı 15 civarı frikik golünü koy buraya 6 yıllık uyeliğimi sınırsız banlıcam ??
  • Adamın düzgün videosu yok nasıl koyayım?Ancak istersen gir youtube'a frikik gollerine bak.Lyon formasıyla epey golü bulunuyor.Ortalama çıkart.

Ha bir de şu var.C.Ronaldo heryerden şut deniyor ve Madrid/İspanya ligi avantajı var.Çok kolay frikik yakalayabiliyor.Her maçta nerden baksan 4-5 tane tehlikeli noktadan pozisyon geliyor adama.C.Ronaldoya iyi frikikçi demek cahilliktir.Evet iyi vurur ancak her pozisyonda kaleyi deneyen ve her maçta nerden baksan 4-5 tane frikik kullanan bir adam sezonda 4-5 tane frikik golü atabiliyorsa "süper frikikçi yeaaaa" demek komiktir.Ben Rusyada olduğum için maçları ya internetten İngiliz kanallarından yada Rus kanallarından izliyorum.Maçlardan sonra futbol yorumcularının bu konuyu konuştuğunu da defalarca gördüm, dinledim.Her pozisyonda kaleye vurması ve çoğunu isabet ettirememesi eleştiriliyor.Juninho veya Del Piero gerekince orta da yapar.Öyle golü de attırır.

• quote:

Adamın düzgün videosu yok nasıl koyayım?Ancak istersen gir youtube'a frikik gollerine bak.Lyon formasıyla epey golü bulunuyor.Ortalama çıkart.

Ha bir de şu var.C.Ronaldo heryerden şut deniyor ve Madrid/İspanya ligi avantajı var.Çok kolay frikik yakalayabiliyor.Her maçta nerden baksan 4-5 tane tehlikeli noktadan pozisyon geliyor adama.C.Ronaldoya iyi frikikçi demek cahilliktir.Evet iyi vurur ancak her pozisyonda kaleyi deneyen ve her maçta nerden baksan 4-5 tane frikik kullanan bir adam sezonda 4-5 tane frikik golü atabiliyorsa "süper frikikçi yeaaaa" demek komiktir.Ben Rusyada olduğum için maçları ya internetten İngiliz kanallarından yada Rus kanallarından izliyorum.Maçlardan sonra futbol yorumcularının bu konuyu konuştuğunu da defalarca gördüm, dinledim.Her pozisyonda kaleye vurması ve çoğunu isabet ettirememesi eleştiriliyor.Juninho veya Del Piero gerekince orta da yapar.Öyle golü de attırır.

bulunca koyarsın sınırsız banlıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayarsız Enerji -- 10 Ağustos 2011; 14:19:48 >

• Koymam için O.Lyon kulübünden Juninhonun gol arşivini istemem gerekir.

Cidden baydın ergen.Tartışmıyorum daha da.Bıktım sizin gibi 12-13 yaşındaki çocuklarla tartışmaktan.
  • quote:

Koymam için O.Lyon kulübünden Juninhonun gol arşivini istemem gerekir.

Cidden baydın ergen.Tartışmıyorum daha da.Bıktım sizin gibi 12-13 yaşındaki çocuklarla tartışmaktan.

kesin bildi diyosun kanıt yok ,hadi göster kesin bilgiyi sınırsız banlıcam hemen ?
  • quote:

quote:

Koymam için O.Lyon kulübünden Juninhonun gol arşivini istemem gerekir.

kesin bildi diyosun kanıt yok ,hadi göster kesin bilgiyi sınırsız banlıcam hemen ?

Ergen arkadaşım.Juninho senin jenerasyonunun futbolcusu değil.Bu adam 35 yaşında.Youtubeda gollerinin çeyreği bile yok.Anla artık.
  • nasıl yok lyonda attığı gollerın hepsi var, video koy demiyorum istatistiğini göster o zaman ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayarsız Enerji -- 10 Ağustos 2011; 19:19:42 >
  • Varsa koysana buraya ben de izleyeyim.

http://tr.wikipedia.org/wiki/Juninho_Pernambucano

"Lyon kariyerindeki 107 golün 53 tanesi serbest vuruştan atmıştır."

Şimdi adam Lyonda 8 sene oynamış bu kadar frikik golü atmış.15 tanesini aynı sezon attığına inanmayabilirsin tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackfield -- 10 Ağustos 2011; 19:47:14 >
  • wikilere bakma fazla ufaklık yeğen bile değiştiriyo onu
  • Wikipedianın sağlam kaynak olmadığını ben de biliyorum ancak bu yazılan doğru.Tüm dillerde ayrı ayrı bak istersen.
  • Her vuruşu kaleye gidecek diye bir şey yok.Olur arada böyle.
  • quote:

Varsa koysana buraya ben de izleyeyim.

http://tr.wikipedia.org/wiki/Juninho_Pernambucano

"Lyon kariyerindeki 107 golün 53 tanesi serbest vuruştan atmıştır."

Şimdi adam Lyonda 8 sene oynamış bu kadar frikik golü atmış.15 tanesini aynı sezon attığına inanmayabilirsin tabi.

quote:

Wikipedianın sağlam kaynak olmadığını ben de biliyorum ancak bu yazılan doğru.Tüm dillerde ayrı ayrı bak istersen.

Türkçe Wikipedia'ya mı güveniyorsun?

http://en.wikipedia.org/wiki/Juninho_Pernambucano
    As of 17 May 2009, Juninho has scored 44 goals from direct free kicks for Olympique Lyonnais,
    Zaten Lyon için de 100 gol atmış, 107 değil. O da doğru değil. Adamın 15+ gol attığı 2 sezon var sadece Lyon'da.

İnanılacak gibi bir sallasaydın bari.

Hayır, tüm dillerde bak dedin, daha İngilizce sayfadan yalancı çıktın.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.