tufan galiba ankaradasin bu urunleri bulabilecegim ve taktırabilecgim bi yer biliyomusun peki ??
ürünleri ankarada bulmak kolay değil çoğu markayı bulabilirsin ama hertz gibi bir markayı bulmak zor eliftuning de 106 ytl gibi bir fiyata sahip hertz dsk 165 geri kalnın tümünü ankarada power bass var bilirsin belki gerçi jbl satmaya devam ediyormu bilmem ama bulabilecekleri kesin ordada taktırabilirsin gayet güzel iş yaparlar ama biraz kazıktıren iyisi sen ürünleri internetten topla power bassda taktır adresini pm yoluyla gönderirim ürünlerin internet fiyatları 75.4 250-270 ytl comp 15 210-230 ytl hertz dsk 165 100-110 ytl bu fiyatlar aralığında bulduğun ürünleri internetten topla bulamadığın ürün olursa bende yardımcı olurum sonra power bass da taktır diyecem ama tabi isteyecekleri parayı göze alırsan Buarada power bass iasca dünya ikincisi 2007 ultimate 2 kategorisinde
sana zahmetim bu fiyatlari bulablecegim internet adreslerinide pm'e gonderirsen sevinirim.
quote:
Orjinalden alıntı: emret06
sana zahmetim bu fiyatlari bulablecegim internet adreslerinide pm'e gonderirsen sevinirim.
pmledim arkadaşımbelki ordaki fiyatlardan ucuza bile bulabilirsin sitede biraz daha araştır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme