8BitDo Lite SE aslında bir Xbox kontrolcüsünde olan tüm tuşları düz bir alana sığdırmasıyla dikkat çekiyor. İnce ve kompakt yapıya sahip olan kontrolcü tetik tuşlarını dahi aynı alan içerisine yerleştirmiş.
2.4G bağlantısını kullanan kontrolcünün iki tane süper tuşu da var. Bu süper tuşlar yazılım gerektirmeden herhangi bir fonksiyona atanabiliyor. Böylece tek tuşla oynanabilen oyunlarda eğlenceyi arttırıyor.
Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One ve Windows 10/11 cihazları ile uyumlu olan kontrolcü tek şarj ile 20 saate kadar kullanılabiliyor. Süper tuşlar ise USB kablo ile bağlanıyor. 8BitDo Lite SE paket halinde 60$ fiyat etiketine sahip.
İyi hoş görünüyor da bu tuş dizilimiyle nasıl ergonomik olabilir ki... A ve RT tuşları arasında 1km mesafe var.
Yön tuşlarını (ya da analogu) kullanıyorsanız hemen üstündeki butonların hiçbir işlevi kalmıyor, çünkü baş parmağınız yön tuşlarında. Amacını çok anlayamadım. Daha çok arcade oyunlar için herhalde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 24 Ağustos 2024; 19:57:49 >
8bitdo ürünleri berbat kötüdür almayın aldırtmayın ben şahsen sen hemen hemen bir çok ürünleri kullandım çoğu da çok kalitesiz dandik ve fazla dayanıklı değiller bir seneye dayanmaz çöp olur, o markanın ürünlerine iyi diyen varsa aklı dengisinden aşırı şüpheliyim, zaten bizim insanlarmiz iyi ye iyi kötüye kötü demeyi bilmiyorlar yada yemiyor söylemeyi kötü ürünlere bile iyi diyorlar gerçekten yazık kafalarına.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme