Şimdi Ara

Bu Yağ Nereden Geliyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
7.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sonofisiris

quote:

Orijinalden alıntı: by_MuKa

@kral1840 valla kime söylesem bu olayı araba uyarı vermedimi diye soruyor şaşırdım bende yağ tamamen dipteydi hatta yag çubuğunu çıkarınca en ucunda hafif yuvarlak bir bölüm var orayı bile zor yağlıyordu zaten iş yeri ile benzinlik arasında yani 1km lık mesafede motor ısısının 90ı hatta bir tık gecmeside yagın bitmesiyle oluşacak birşey diye düşünüyorum.
    dizel araç 1km mesafede 90 dereceyi bulmaz heralde

@sonofisiris bugüne kadar 1 kere dediğiniz olay basıma geldi istanbul küçükçekmece yokuşunda önümdeki minübüs yolcu almak için aniden durunca bende çarpmamak için yavasladım araç 3 den 2ye sonra 1e kadar düştü o ara baktım araç tıkandı biraz gaza basınca esp devreye girip uyarı verdi ve 4000 devire kadar cıktı ama bu bende bir sefer oldu onun dısında mümkün değil ben aracı zorlamam zaten bir seferde olacak birşey ise at gitsin bu aracı çöpe
    ama kardeşimin nişanlısını biliyorum aracı zorlayarak kullanır zaten verdiğim gün yakıt 5.3 yada 5.4 dü aksam geldiğinde 6.2 ye kadar çıkmıştı araba zorlanmasa yakıt bu kadar artmaz

fiat larda motor devri cok yukselirse bunu bir sayac not ediyor. bilgisayara baglandıgında bu zorlamaların kac kez yapıldıgı görülebiliyor. sizin aracınızda varmı yokmu bilmiyorum. servisle görüşürseniz ögrenebilirsiniz .

bir sorayım hocam teşekkür ederim

• by_MuKa kullanıcısına yanıt
    bizde de uyarıyı verince yağ kontrol müşürü bozuk sandık çünkü yağımız hiç eksilmemişti :)
    sizde galiba yağ kontrol müşürü bosuk olabilir(adı tam bu olmayabilir).
  • quote:

Orijinalden alıntı: kral1840

bizde de uyarıyı verince yağ kontrol müşürü bozuk sandık çünkü yağımız hiç eksilmemişti :)
    sizde galiba yağ kontrol müşürü bosuk olabilir(adı tam bu olmayabilir).

yağ sıfıra inip göstermediyse muhtemelen benimkide arizalidir

araba hala yatıyor kapının önünde fırsat bulup götüremedim bugünde kapalı servisler :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.