quote:Orjinalden alıntı: DESTINY aslında o smiley ile ifade etmek istediğim ben değilim, sensin neyse yaa off Hadi ya. Bunu anlamadığımı sanmandan mı başlasam,Yoksa kaldığım yerden devam mı etsem
Peki yeni soru:Sonucu bilinen bir olay var elimizde.Bu durumda "Affetmek" kelimesi mana değerini yitirmiş olmadı mı?
anlamadım arkadaş neden banlandı gerekli uyarı verilip yada daha düzeltici yöntem denenebilir di diyorum... Ama bunu sorgulamak bana düşmüyor Ne ise bikrimizi söylemiş olduk hem bu gibi cevabları veren tek arkadaş o değil bence gayet güzeldi sorunun soruluşunda bence kasıt var o yöne çekilmeside uzun sürmez... quote: PC Yİ KAPATTIM BİR YERE GİDİP GELDİM ATEŞLEME YAPMADI ARKADAKİ DÜĞMEYİ KAPATIP AÇTIM SONRA BASTIM ATEŞLEDİ Bence sorusunu daha açıklayıcı ve daha düzeyli sorması için uyarı verilmeli... baksanıza sistemin getirisi ve götürüsüne bence bununda yapılması gerekli idi
offf ne bileyim ben yaa daha doğrusu saçma bi soru yani sonucu biliyorsan zaten affetme denen bi olay yok ki, yada var da anlamı yok affetmek ne kadar doğru bilmiyorum çok fazla şeyi affetmem ben hayatta, bu konuda biraz katıyım sorularını başkasına sor, uykum geldi bnm, iyi geceler
Hayır hayır uyuma.Esrar gecede,Gizem gecede,tılsım gecede, geceyi uyuyarak geçirmemelisin.Eğer ruhunu anlayabilmek ve hakkını verebilmek istiyorsan uyumamalısın. Uyku bir gaflet halidir.Geceyi bununla geçirmemelisin.