Şimdi Ara

bu yaz arabanızda hangi muzikleri dinliyorsunuz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  •  bu yaz arabanızda hangi muzikleri dinliyorsunuz
  • ben hiç müzik dinlemiyorum araçta
    bir anormallik var ama anlamadım gitti ya
    odunluk mudur bizim ruhun gıda problemi mi var bilmiyorum
    benim gibileri var mı acep?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

Depeche Mode - in your room

araba kango da
    bir alfa romeo olsa depeche mode'a devam forever dm

tora tora tora
  • Bursa içi sürekli radyo açıktır.
    Vede genelde "radio line" açıktır.
    Jazz, soul, britpop, ambient çalıyorlar.
    Cuma, Cumartesi geceleri ise harikulade sekilde elektronik çalıyorlar. Ama öyle böyle çalmak değil. Çok fena.

Bursa'nın yerel radyosudur. Frekans 99.1

Olaki cuma yada cumartesi herhangi bir sehirde ev partisi düzenleyecekseniz internet üzerinden radioline açmanız yeterli olacaktır :)

Bazende Uludağ fm açtığım olur. Türk Sanat Müziğinin en eşsiz parçaları buradadir. Yine yerel bir radyodur vede yine internetten dinleyebilirsiniz...
  • Ben bir HARD ROCK - HEAVY METAL dinleyicisiyim. MANOWAR METALLICA GUNS'N ROSES konserlerine gittim. 1979'da KISS'in "I was made for loving you baby" parçasını alevler içerisinde sahnede söyleyen sivri dilli o adamı gördükten sonra metalci oldum. Evimde çok geniş MC ve CD koleksiyonu var. Deep Purple, Rainbow, Led Zepplin, Iron Maiden... Dolap dolu.

Fakat 70'li ve 80'li yılları hatırlattığı için ve özellikle 1987 yılını unutamadığım için (Emirgan Aile Çay Bahçesi, Çınaraltı Pastanesi, Kahramanmaraş Dövme Dondurması, Ankara Gazozu, Yazlık Ses Sineması), Adana pavyon ve gazinolarının önünden geçerken de sesi geldiğinden ve Murat 131 kullanırken aklımda deja vu etkisi bıırakan bir şarkıcı var onu dinlerim. Bu nedenle hangi arabayı kullanırsam kullanayım, Adana'da öldürülen ve katili de Adana'da tuhafiye mağazası işleten BELGİN SARILMIŞER'in parçalarını dinlerim (sahne adı ile BERGEN).

Bu halime şaşırıyorum ama eskiye duyduğum özlem diyebilirsiniz. Cep telefonu, internet ve benzer elektronik oyuncakların olmadığı bir zamana dönüyorum. Tüdanya'nın "Seni sevmeyen ölsün" şarkısının dolmuştaki teyplerden, Emrah'ın dansöz Leyla Adalı ve Cem Özer'le çektiği "Vurmayın" filminin sinema perdelerinden düşmediği bir zamanı özlüyorum. 25 yıl önce herşey bu kadar karmaşık değildi...

• Yaz kis her zaman, sabahlari dinlemezsem arabada ya da mp3 oynaticimda acilamam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lapya -- 1 Ekim 2010; 0:30:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dEpEchEmodE

quote:

araba kango da

tora tora tora

Arabanın ne önemi var dostum?

Arabada Prodigy dinlememeye gayret ederim, yoksa gaza gelip basıyorum.
  • Kuşadası'na tatile giderken Konya Ovasında ZEKİ MÜREN'den KAHIR MEKTUBU'nu radyodan dinledim.... İyi, kaza yapmadım.

• Vay be koca yaz da bitti. İçim daralıyor kışı düşündükçe
  • quote:

Orijinalden alıntı: lapya

Yaz kis her zaman, sabahlari dinlemezsem arabada ya da mp3 oynaticimda acilamam...

sopranos rulezzz

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeandan

Vay be koca yaz da bitti. İçim daralıyor kışı düşündükçe

her mevsımı yasıyoruz ya şükür buna
    sadece kar yagıp 3-4 gün kalması eskıden cok hosuma gıderdın,ne zamankı araba kullanmaya basladım dusuncem degıstı
    ama yagmurda gitmek,aksamüstü gitmerken yavastan kısa farları acmak,araba kullanmayı sevıyorum hakıkaten
    sarkı olarak da artık film müzilkerı dınlıyorum,söz de yok,insanı dinlendırıyor
    tv ızledıgım yok,son cıkan sarkılardan da pek haberım yok

• Eskimiş, gitmişim, haberim yok. Demode olmuşum, eski zamanlardan kalma bir enkazdan farkım yok. Ne 70'li yıllar kalmış, ne 80'ler. El frenini yanlış yerde çekmişim, tozlanıp gidiyorum.

Arkadaşlar, eski zamanları unutmayın. Belki çok sıkıntılı geçti ama Türkiye'de GÜZEL şeyler de vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

Eskimiş, gitmişim, haberim yok. Demode olmuşum, eski zamanlardan kalma bir enkazdan farkım yok. Ne 70'li yıllar kalmış, ne 80'ler. El frenini yanlış yerde çekmişim, tozlanıp gidiyorum.

Arkadaşlar, eski zamanları unutmayın. Belki çok sıkıntılı geçti ama Türkiye'de GÜZEL şeyler de vardı.

taner abi,beden yaslanır ruh yaslanmaz tabirinin canlı örnegısın kanımca
    babam ilk passatı alınca 98 model -97 kasım- 3 ay beklemıstık o ayrı
    o da kayahanın -emrin olur- albümü almıstı
    geceleyın bındık kalamıstan bostancıya kdr tur atmıstık,o zaman ben 13 yasındayım,broadwayden sonra bana devasa geld,kızkardesım 8 yasında yanımda o kdr uzak duruyordu sankı,cok buyuktu arkası,ne zama eskı kayahan sarkılarını duysam passat gelır aklıma,hala de bizle kendılerı,linkdekı arabanın aynı renk 1.8 basic
    zaman nasıl gecıyor

bu yaz arabanızda hangi muzikleri dinliyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: watkseburt

quote:

Yaz kis her zaman, sabahlari dinlemezsem arabada ya da mp3 oynaticimda acilamam...

sopranos rulezzz

Oyle basladim, sonra alabama 3 nin ne harika bir grup oldugunu kesfettim hocam, dizi ise baska bir alem tabi...:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lapya -- 1 Ekim 2010; 0:57:09 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: watkseburt

quote:

sopranos rulezzz

Oyle basladim, sonra alabama 3 nin ne harika bir grup oldugunu kesfettim hocam, dizi ise baska bir alem tabi...:)

bende cd yaparken mutlaka koyarım,tony soprano edasıyla etrafımı keserım,bır de pıyasa sarkı da degıl,farklılık katıyor

bu yaz arabanızda hangi muzikleri dinliyorsunuz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dEpEchEmodE

quote:

araba kango da

tora tora tora

Arabanın ne önemi var dostum?

Arabada Prodigy dinlememeye gayret ederim, yoksa gaza gelip basıyorum.

araba olacak illaki olmaz ise olmaz ama kangoda dinlemeye devam :)

• Bazen metal, bazen klasik batı müziği, bazen de klasik Türk musikisi. Pop'un, rap'in, hiphop'ın 'P'sini dinlemem.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.