hiç tatile gidemeyen var mı ben 2 kere gittim yazlaa cuma gecesi tekrar öteki yazlaa gidicem.giden veya gidecek kimler görelim
yazlaa ne olm
Yazlığa diyor..
quote:
Orijinalden alıntı: JQKA
yazlaa ne olm
quote:
Orijinalden alıntı: FULL OUIL
hiç tatile gidemeyen var mı ben 2 kere gittim yazlaa cuma gecesi tekrar öteki yazlaa gidicem.giden veya gidecek kimler görelim
anladık en az 2 tane yazlığınız var
quote:
Orijinalden alıntı: JQKA
yazlaa ne olm
Aslında yazacaktım birşeyler ama "yazlaa" ifadesini görünce vazgeçtim.
quote:
Orijinalden alıntı: tatbkath
Aslında yazacaktım birşeyler ama "yazlaa" ifadesini görünce vazgeçtim.
Alıntıları Göster
0
quote:
Orijinalden alıntı: Speed Style
0
Alıntıları Göster
Oturcak zmn buldun mu diye sor ya ne tatili
quote:
Orijinalden alıntı: Speed Style
0
Alıntıları Göster
öteki yazlık derken adamlarda 2 tane yazlık var vuyşşşş
Biz tatil yapamioz adam yazda kaç kere tatil yapionuz di soruo ayip
quote:
Orijinalden alıntı: imperial crusader
Biz tatil yapamioz adam yazda kaç kere tatil yapionuz di soruo ayip
0
quote:
Orijinalden alıntı: W Nex Sacramentum
0
Alıntıları Göster
vay sıcakta evde mi oturulur .denizde takla bile atmamışşınızdır iskeleden atlamamışsınızdır bile ııııy iğrendim
quote:
vay sıcakta evde mi oturulur .denizde takla bile atmamışşınızdır iskeleden atlamamışsınızdır bile ııııy iğrendim
Alıntıları Göster
2 günlük haftasonlarıda sayılıyosa 5-6 kere
quote:
O kadarki paran var 2 yazlığın var birisini ver bana? Ne dersin?
quote:
Orijinalden alıntı: legendboxer
2 günlük haftasonlarıda sayılıyosa 5-6 kere
Alıntıları Göster
millet diyorki para yok memleket ekomi kötü bilmem ne... herkeste para var tatil olsun araba olsun kıyafet olsun herkes alabiliyor geziyor eğleniyor lafa gelince bahane ediyorlar tayyip doğru söylemiş,ekonomi düzgün helal adama oyum yine tayyibe,memleket iyiye gitmiş
quote:
Orijinalden alıntı: AlemdarRize
quote:
O kadarki paran var 2 yazlığın var birisini ver bana? Ne dersin?
o yazlıklar senin gibi pc başında oturarak alınmadı
quote:
Orijinalden alıntı: baris195
millet diyorki para yok memleket ekomi kötü bilmem ne... herkeste para var tatil olsun araba olsun kıyafet olsun herkes alabiliyor geziyor eğleniyor lafa gelince bahane ediyorlar tayyip doğru söylemiş,ekonomi düzgün helal adama oyum yine tayyibe,memleket iyiye gitmiş
cCc ibretlik yorum cCc
quote:
Orijinalden alıntı: 17.05.2000
quote:
cCc ibretlik yorum cCc
Alıntıları Göster
0(sıfır)
quote:
quote:
cCc ibretlik yorum cCc
Alıntıları Göster
3
quote:
quote:
cCc ibretlik yorum cCc
Alıntıları Göster
0
quote:
Orijinalden alıntı: Kahve®engi
0
Alıntıları Göster
Konuyu açan soru mu soruyor yoksa 2 tane yazlığı olduğunu mu söylemeye çalışıyor belli değil.Aklınca hava atacak salak işte çizmişler zaten.