Şimdi Ara

Bu yıl çıkacak Call of Duty, yeni nesil odaklı olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu yıl çıkacak Call of Duty, yeni nesil odaklı olacak

Şüphesiz günümüzün en popüler oyunlarının başında Call of Duty geliyor. Her yıl yayınlanan oyunları sebebiyle oyunlarla ilgisi olmayanlar bile mutlaka birkaç kez bu seriyi duymuştur. Geçtiğimiz saatlerde serinin bu yıl çıkacak oyunu hakkında bazı detaylar açıklandı.

Ayrıca Bkz.The Witcher 3'ün yönetmeni CD Projekt'ten istifa etti

Geçtiğimiz aylarda yeni Call of Duty oyununu Sledgehammer Games'in geliştirdiğine dair bazı söylentiler çıkmıştı. Bu söylentiler Activision tarafından resmi olarak doğrulandı, yeni Call of Duty oyununu Sledgehammer Games geliştiriyor. Sledgehammer Games daha önce Call of Duty: WWII, Advanced Warfare ve Modern Warfare 3 gibi oyunların geliştirmesinde çalışmıştı.

Oyun ile ilgili yapılan bir diğer açıklama ise bu yıl çıkacak olan oyunun yeni nesil odaklı bir oyun olacağı. Oyun çok büyük bir ihtimalle yine eski nesil konsollara da çıkış yapacak ancak geliştirici ekip oyun deneyimininin özellikle yeni nesilde iyi olması için çalışıyor.

Ayrıca oyunda klasik çok oyunculu mod, hikaye modu ve co-op modunun olacağı açıklandı. Büyük bir ihtimalle oyun yine Call of Duty Warzone ile entegre edilecektir. Ayrıca oyunun bu yıl sonlarında çıkacağı da tekrar belirtildi. Henüz resmi bir açıklama yok ancak güvenilir kaynaklar oyunun İkinci Dünya Savaşı temalı olacağını doğruladı.

Kaynak:https://www.ign.com/articles/activision-confirms-sledgehammer-will-develop-call-of-duty-2021-with-next-gen-consoles-in-mind

• Call of Duty 2 ruhunu istiyorum , arkadaşlarla kalof atalım mı demeyi istiyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heyysanadiyom -- 5 Mayıs 2021; 12:38:14 >
  • Bozmayın call of dutynin havasını. Onun kendine özgü bir tarzı var

• Call of duty mi kaldı. 2 saatlik hikaye gerisine verelim online'ı. bıktım yeminle online oyunlardan. şöyle kaliteli hikayeli saatlerce oynayabileceğim bir oyun göremiyorum artık piyasada. en son horizonu oynadım daha da tık yok.

• umcoder kullanıcısına yanıt
    Eskiler ne güzeldi. 2009 yılında saatlerce fallout 3 oynadığımı bilirim.
    mirror's edge oynadığımı bilirim.

• cod 4 çok iyiydi.

Call of duty ww2 hikaye odakliydi oynamadiysan tavsiye ederim güzel oyundu bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım modern warfare 2019 gibi detaylı oyun yaparlar.Silah upgrade sistemi,karakter grafik detayı vs olursa tadından yenmez.Pandemi arasında sıkıştırma oyun gibi çıkartıp kakalarlarsa vay halimize.

assassin's creed valhalla oyna kardeşim. oyna oyna bitmiyor.adamlar bitmyen oyun yapmışlar...:D

• 3 saatlik hikâye modu yapıp 600-1000 TL gibi rakamlar istemesinler de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Her allahın sp oyunu için "online modunu yapın" diye hönküren, yayıncıların peşine takılıp moda hangi mp oyunsa onu oynayan, sp piyasasının içinden geçen oyuncu tayfaya o yüzden hafif kırgınım. Firmalar paranın kokusunu aldığı için basıyorlar online'ı. Eskiden multiplayer'ın bile bir ağırlığı vardı şimdi o da kalmadı. Bu arada single oyun için önerim; eğer oynamadıysan Metro Exodus, emin ol pişman olmayacaksın. Enis kirazoğlunun the witcher 3 övmesi gibi ben de her yerde bu oyunu övüyorum Bu yıl çıkacak Call of Duty, yeni nesil odaklı olacak 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marshall-Bruce -- 6 Mayıs 2021; 16:42:30 >
  • Ghosts 2 yi yaparda cümle alem oyun görür. Ghosts gibi hikayenin sonunda hala bitmemiş devam niteliğindeki bi sahnede bırakıyorsun kaç senedir ghosts yok ortalıkta. Rorke a ne olacak ne edicek halen gizemini koruyor bütün bo ve mw leri devam ettirdiniz halen ghosts 2 yok hala çıldırıcam.

Multiplayerı en karmaşık ama bi o kadarda eğlenceli olan ghosttur bu arada

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marshall-Bruce kullanıcısına yanıt

Metro Exodus cidden çok güzeldi.

Assasing almıştık epicten Odesey işte yeminle bitmez belki 24 saat oynadım haritanın yarısı kapalı hala sen düşün dedim oyun budur abi

• Kerem5466 K kullanıcısına yanıt

Enhanced editionu çıktı tekrar oynayacağım. Tadı damağımda kaldı yemin ederim, onlar daha iyisini yapana kadar favori oyunum budur.

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Single player modunu 200 tl Yapsalar muhtesem olur.

• burakdc B kullanıcısına yanıt

İşte yapmaz ki niye yapsın? Adamların niyeti multiplayer'dan voleyi vurmak. Baksana her oyununda online multiplayer'a abanıyorlar. Yetmiyor bir de War Zone denen F2P ile para toplamaya çalışıyorlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.