|
Bu yıl çıkacak Call of Duty, yeni nesil odaklı olacak
-
-
Call of Duty 2 ruhunu istiyorum , arkadaşlarla kalof atalım mı demeyi istiyorum :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heyysanadiyom -- 5 Mayıs 2021; 12:38:14 >
-
Bozmayın call of dutynin havasını. Onun kendine özgü bir tarzı var
-
Call of duty mi kaldı. 2 saatlik hikaye gerisine verelim online'ı. bıktım yeminle online oyunlardan. şöyle kaliteli hikayeli saatlerce oynayabileceğim bir oyun göremiyorum artık piyasada. en son horizonu oynadım daha da tık yok.
-
Eskiler ne güzeldi. 2009 yılında saatlerce fallout 3 oynadığımı bilirim.
mirror's edge oynadığımı bilirim.
-
cod 4 çok iyiydi.
-
Call of duty ww2 hikaye odakliydi oynamadiysan tavsiye ederim güzel oyundu bence.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Umarım modern warfare 2019 gibi detaylı oyun yaparlar.Silah upgrade sistemi,karakter grafik detayı vs olursa tadından yenmez.Pandemi arasında sıkıştırma oyun gibi çıkartıp kakalarlarsa vay halimize.
-
assassin's creed valhalla oyna kardeşim. oyna oyna bitmiyor.adamlar bitmyen oyun yapmışlar...:D
-
3 saatlik hikâye modu yapıp 600-1000 TL gibi rakamlar istemesinler de.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Her allahın sp oyunu için "online modunu yapın" diye hönküren, yayıncıların peşine takılıp moda hangi mp oyunsa onu oynayan, sp piyasasının içinden geçen oyuncu tayfaya o yüzden hafif kırgınım. Firmalar paranın kokusunu aldığı için basıyorlar online'ı. Eskiden multiplayer'ın bile bir ağırlığı vardı şimdi o da kalmadı. Bu arada single oyun için önerim; eğer oynamadıysan Metro Exodus, emin ol pişman olmayacaksın. Enis kirazoğlunun the witcher 3 övmesi gibi ben de her yerde bu oyunu övüyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marshall-Bruce -- 6 Mayıs 2021; 16:42:30 > -
Ghosts 2 yi yaparda cümle alem oyun görür. Ghosts gibi hikayenin sonunda hala bitmemiş devam niteliğindeki bi sahnede bırakıyorsun kaç senedir ghosts yok ortalıkta. Rorke a ne olacak ne edicek halen gizemini koruyor bütün bo ve mw leri devam ettirdiniz halen ghosts 2 yok hala çıldırıcam.
Multiplayerı en karmaşık ama bi o kadarda eğlenceli olan ghosttur bu arada
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Metro Exodus cidden çok güzeldi.
-
Assasing almıştık epicten Odesey işte yeminle bitmez belki 24 saat oynadım haritanın yarısı kapalı hala sen düşün dedim oyun budur abi
-
Enhanced editionu çıktı tekrar oynayacağım. Tadı damağımda kaldı yemin ederim, onlar daha iyisini yapana kadar favori oyunum budur.
-
Single player modunu 200 tl Yapsalar muhtesem olur.
-
İşte yapmaz ki niye yapsın? Adamların niyeti multiplayer'dan voleyi vurmak. Baksana her oyununda online multiplayer'a abanıyorlar. Yetmiyor bir de War Zone denen F2P ile para toplamaya çalışıyorlar.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Call of duty mi kaldı. 2 saatlik hikaye gerisine verelim online'ı. bıktım yeminle online oyunlardan. şöyle kaliteli hikayeli saatlerce oynayabileceğim bir oyun göremiyorum artık piyasada. en son horizonu oynadım daha da tık yok.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X