Şimdi Ara

Buda benim 'Dragon Mod' (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
1
Favori
4.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • işçilik süper..aletler vs tam profesyonel işi..tebrik ederim
  • abi ellerinden operim.

bu kadar guzel calısmanın turkiyede de yapılabilecegini gosterdin bize sagolasın.resimleri izlerken ki halimi gormenizi isterdim.hani dibim düştü derler ya aha o moddaydım bende.bole salyalar akıo bi yandan.bi yandan masyı salyalardan arındırıyorum.bi yandan cenemi yukarı dogru itip asagı dusmemesini saglıyorum.yani kısacası hayran oldum.

Eline Emegine Yuregine Saglık daha baska da bişi demiyorum.sen aşmıssın diyorum kendini

ağlamak istiyorum....

• ellerine emeğine sağlık arkadaşım.

Bir sorum var bu camın üzerindeki 3 tane motif (2 x fan 1 x ejderha) ler bildiğimiz sticker mi ?

Nerden ediniyorsun bunları ?
  • eline sağlık çok güzel olmuş
  • çok güzel olmuş elinize sağlık
  • Tek kelimeyle süper olmuş.Dört kelime kullandım ama olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: emir_

• kareş seni tebrik ederim cok güzelbi calışma olmuş hele o kasanın üstü dehşet ellerine sağlık ii calışma bravo yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: xxxoverxxx

bu kasayı daha önce biyerden hatırlıyorum ama...

+1907

bende çok iyi hatirliyorum ama cikaramadim.
  • kusen ya bu üstündeki ateş motifi ve yeşil ejderha beni bitirdi tam kelimeyle ejderya olmuş.emeğine sağlık.süper omuş su soğutma varmı bunda pek göremedim bide onu koyarsan süpeer olur.
  • ya kasa süper olmuşta neden arkadaşı zan altında bırakıyorsunuz ben bunu biyerde daha gördüm ama bu arkadaşa inanmayacağım anlamına gelmez yalan söylemeside benim sorunum değil ne yaparsa kendine yapar

kasa gerçekten güzel bende bu ay sonunda başlıyorum çalışmalara
  • bu kasayı gözüm bir yerden ısırıyor diyenler vardı ve buldum

şimdi burda 1 tane sahtekar var ama kim bilemiyorum

başka birinin emeğini ben yaptım diye sunmak hiç hoş birşey değil

artık suç kimde bilemiyorum yorum sizin alttaki siteye bir göz atın.

http://www.hardwaremania.com/forum/showthread.php?t=33603
  • tabi banada kimse kızmasın kimseyi zanlı olarak görmüyorum ama biri birinin emeğini çalmış durumda

bu kadar benzerlik olamaz yani
  • Bravo kardeş çok güzel olmuş gerçekten
  • kardeş acaba kasanın cam panelinin üzerine resimleri hangi kalemle çizdin.(ilk resimde bir ejderha vardı mavi kalemle çizilmiş.)
  • bu kasa pcnet dergisinde çıkmıştı geçen sene
  • PcNet Temmuz 2005 sayısı el emeği göz nuru
  • Çok güzel olmuş eline koluna sağlık
  • Gözlerim yaşardı demek istyorum bu arada arkadaşlar ben Dev bir Mod diye bir başlık açtım doğru ve bu başlık kilitlendi yaw ben anlamadım niye kilitlediniz ne güzel bir espri yaptık ordaki dev zaten fandı bende bu yüzden Dev bir Mod dedim yoksa Mod falan yok çünkü para yok ne yaparsınız işte ben de bu yüzden bir espri yapıyım dedim ve ayrıca affınıza sığınıyorum.
  • bi kere şunu sölim elerine ve emeğine sağlık süper tasarımlar olmuş. bende senden esinlenip böle bişe yaptıracam. fakat senin bi tasarım atölyen gibi bir yerin war galliba. baksana çünkü alet ve edevatların tam eline sağlık
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.