Şimdi Ara

Buda benim ezik^^ama troll dönebiliyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bu charı sırf ev arkadaşım arasıra ardream de oynamak istediği için kasıyorum.Pek bi itemi yok diyebilirim.str +8 pants ve coat var. bide +7str cap. Bot ve kollukları +7 hp.Vakit bulursam birara +8 e diğer str leri ve hp seti basıcam.Takılarda +6 str ve hp şimdilik. Ama solo troll dönüyorum 43-44 ten beri^^ malum eldeki yenilir yutulur bir item değil.Resmide 5 dk kadar önce troll dönerken çektim.Umarım beğenirsiniz.
    Ardream e gelene kadar bikaç uniqle süslerim ben bunu Güzel bişey olacağını umuyorum.

http://img523.imageshack.us/my.php?image=trolldm4.jpg

• server?
  • quote:

Orjinalden alıntı: KiLLzOnE

server?

Xigenon
  • quote:

Orjinalden alıntı: znimbus

quote:

server?

Xigenon

elindeki hb +? ... maşallah takı falan yok ama hb var ...zaten o da herşeye yeter
  • 59 yap bunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuMuu

quote:

quote:

server?

Xigenon

elindeki hb +? ... maşallah takı falan yok ama hb var ...zaten o da herşeye yeter

Şimdilik +6 ama 59 da +7 hb alıcam.+6 kesmez beni^^

Edit: Buara aynı serverda bi asasım var ona yatırım yapıcam.120 130 gb kadar para var şuan asası bekleyen^^ o bitsin sıra priest ada gelcekAcelesi yok şuan priest ın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi znimbus -- 9 Haziran 2007; 17:15:59 >

• Evt 59 Yap Malicede War ii i$ yapar
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: MuMuu

quote:

quote:

server?

Xigenon

Şimdilik +6 ama 59 da +7 hb alıcam.+6 kesmez beni^^

Edit: Buara aynı serverda bi asasım var ona yatırım yapıcam.120 130 gb kadar para var şuan asası bekleyen^^ o bitsin sıra priest ada gelcekAcelesi yok şuan priest ın.

120-130 gb mi ?

wasssssshhhhh derim başkada bişi demem yani ..... sen onla bu 2 çarı öyle bi dizersinki ardream gözyaşlarına boğulur ...

• Zaten şuan full str ye verdim exp pointleri.+8 ler 74 int istiyodu sadece 4 exp point verdim int'e.+9 kıyafet almayı üşünüyorum basmak çok para değil ama zaman kaybı.Uzun sürüyo +9 a basmak.59 oluşu skill sıfırlatıp rezz yapıcam malice fln hertürlü alengir olucak yani İtemide sağlam tutarsam ardreamde iyi iş görecek.Zaten ezik ezik çıkarmak istemiyorum piyasaya. Bayada sevdim buarada priest kasmayı. Asas tan sıkılmaya başlamıştım arada ayrı bir tat oldu.
    quote:

Orjinalden alıntı: KobeİsBacK

Evt 59 Yap Malicede War ii i$ yapar

Edit:
    quote:

Orjinalden alıntı değil edit kırptım :Mumuu
    120-130 gb mi ?

Bu parayla adam gibi birchar belki düzersin.2. yede belki pot parası kalır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi znimbus -- 9 Haziran 2007; 17:28:41 >

• Çokaz kaldı arkadaşlar 1-2 lvl sonra golem slotlarındayım
  • elındkeı tutus mus

İİ CAR ITEMLER İİ LVL DE KASARSAN İİ OLURRR
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpr_aras

elındkeı tutus mus

İİ CAR ITEMLER İİ LVL DE KASARSAN İİ OLURRR

+9 str set bastım şimdi amulet of str vs... alıcam bugünlerde.De +10 str set olsa kıyafetler daha iyi olurdu
  • +9 set nsail bastin ben 4 tane +6 dan 1 tane +7 cikariyom sen hangi +8leri topluyonda basiyon? :D bi taktik varmi ya bana da anlatirmisin benimde priestim var ama elimde +4 lrage breaker var lwl 57 para yok hacklendim zaten.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.