Şimdi Ara

buda benim ezik arkadaşlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Güzel char.
  • BaYa EzİkMiŞ
  •  buda benim ezik arkadaşlar

buda +9 lu resimlerim yeni bastım yakında sun spearlı resimleride ekleyecem izlemeye devam edin
  • Ezüüüüük benzerinden bende kasıyorum ama poseidonda :) yalnız 3 mastery gidecem 90 lvl i düşünüyorum :) heuksal-light-cold...
  • Evet Arkadaslar Chara +9 Spear Alındı H.o Zafer Abi :)
  • zafer abi h.o char çok deli oldu guildini ve seni çekemenyenler gerek bu forumda gerek oyun içnide olacaktır hem en iyi guild hem +9 herkesin sahip olabilceği şeyler değil tekrar h.o inş. sun +9 larıda görecez
  • ve arkadaşlar 1 haftadır bunn için uğraşılıyor crit 13 oldu magic . %62 süper :D crit süper oldu :dbir arkadaş pvpye çağırıyordu glaveler alır falan diyordu :D buyursun
    Çünkü zafer abi sun +9 ve full sun set olmadan hala ezik olduğunu düşünoyr :D ama genede güvenior charıan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angls -- 11 Mart 2008; 20:20:22 >
  • Kocaeliİzmit

Gelecek olumsuz tepkilere karşı ''Ben demiştim.'' diyrbilmek için.
  • Off! Bu ezik char oynanır mı yaa!! En iyisi sen bunu bana ver. Allah bilir mangyanglarda bile yatıyordur bu.
  • supermis char ezuk dion bide
  • anladım kardeş
    quote:

Orjinalden alıntı: _LoRDi_

Kocaeliİzmit

Gelecek olumsuz tepkilere karşı ''Ben demiştim.'' diyrbilmek için.

• char çok güzel +9 da yakısmıs
  • nuker katili. ancak iyi bi nuker başa baş gider. yalnız gerek cold olmayışı gerekse garment oluşu str ler zorlar. hatta zorlar demim ezik str ler değilde aynı itemlere sahip olan str ler rahat alır. bizim serverda üstü full sun olan sun spearlı nuker var garment idi ve sürekli yatıyordu. pro oldu hala yatıyor
  • lady_serini tanıon mu kardeş
  • Evet silah güzelmiş
  • yuhhbunun nesi ezüüq esprili birisn galibaaalpste PayPaL_Tr yi bilirmisin abey bni kasarmısın dicedim :D lwlm 61 nuker nolur plzz :D
  • Yorum bile yazmicam.Ben bu kdr eziğini görmedim.La manyang bile kesemez bu.Manyang bunu keser

Şaka maka fena char deil.Bende 2.5 yıldır oasis'deyim böyle karakterler yapmak kolay iş deil.Emeğe saygı. :)
  • gsl char
    ellemi kastın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: I AM

Char quzelde yanında kı adam bozmus fotoyu gecmıs senı elındekne gore senden iyi ustunu bılmıyrum tam olarak

Ne alaka Neyse char güsel güle güle kullan hayırlı uniq dogramalar .
  • ii char
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.