Şimdi Ara

Buda BENİM H600 Yorumum... Modded By Chaari ... UV Neon @ Night :D (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mükemmel olmuş ama kasanın dışınıda içinin rengine boyardım ben olsam ayrıca bu hdd tutucu çok hoşuma gitti becerebilsem bende yapardım aynısından
  • o kadar zor değil kolay yapılıyo merak etmeyin kes biç düzelt 2 saatte falan bitti...
  • Hocam o uv ışıkların markası nedir? çok soluk geldi bana ya da fotolardan mı
  • Lambalar revoltec aldığımda çok iyiydiler aslında hala fena değiller ama yerleşimleride kötü biraz çok kapalı kaldılar...
    Bide alıp kurcalayınca felan (kablolarını felan uzattım ) performans azaltı bakalım belki yenisini alırım belki kendim yaparım şimdilik dursun öle...
  • süper ya ellerine sağlık
  • güzel olmuş ellerine saglık
  • arkadaşım önce ellerine sağlık plexi yi gayet ii kullanmışsın
    aklıma bir soru takıldı hdd tutucusu yaparken plexi leri birbirine nasıl tutturdun tebrikler...

mod da harika gayet hoş duruyo
  • Valla Çok Hoş Duruyor
  • bu plexy lerin özel bi yapıstırıcısı var adını unuttum eczanelerde bile satılıyo örenince sölerim zaten arkadaşlar şimdi sölerler
    quote:

Orjinalden alıntı: by kero

arkadaşım önce ellerine sağlık plexi yi gayet ii kullanmışsın
    aklıma bir soru takıldı hdd tutucusu yaparken plexi leri birbirine nasıl tutturdun tebrikler...

mod da harika gayet hoş duruyo

• quote:

Orjinalden alıntı: mc.kork

bu plexy lerin özel bi yapıstırıcısı var adını unuttum eczanelerde bile satılıyo örenince sölerim zaten arkadaşlar şimdi sölerler

eczane mi vardır inş adını öğrenebilsem...

arkadaşlar bilmiyomusunuz o yapıştırıcının adını???

• Mod çalışman özgün olduğu için çok hoş. Sonuca bakılırsa da emeğine deymiş gibi görünüyor. Ellerine sağlık arkadaşım
  • Tebrik ederim, güzel çalışma olmuş.
  • Plexi yi kloformla, evabond502 veya pattexle yapıştırabilirsiniz....
  • guzel olmus
  • eline sağlık süper olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chaari_H600

Plexi yi kloformla, evabond502 veya pattexle yapıştırabilirsiniz....

peki biz bunları nerden bulabiliriz nerde satılır arkadaşım...
  • Pattex heryerde var kolay bulunuyor zaten evabond da nalburlarda hırdavatçılarda var ama pattex ten çok farkı yok gibi... Koloform u ben bulamadım... Zaten forumdaki Kloroformla ilgili şöyle kullanın böyle dikkat edin yazılarını görünce aramaktanda vazgeçtim pattexle hallettim bayada sağlam oldu yüzeyler düzgün ve birbirini tam örtücek şekilde olduğu sürece sorun yok...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chaari_H600

Pattex heryerde var kolay bulunuyor zaten evabond da nalburlarda hırdavatçılarda var ama pattex ten çok farkı yok gibi... Koloform u ben bulamadım... Zaten forumdaki Kloroformla ilgili şöyle kullanın böyle dikkat edin yazılarını görünce aramaktanda vazgeçtim pattexle hallettim bayada sağlam oldu yüzeyler düzgün ve birbirini tam örtücek şekilde olduğu sürece sorun yok...

teşekkürler arkadaşım çok yararın dokundu

• Gayet Güzel Bi Çalışma Olmus Tebrik Ederim Dostum!!! Güle Güle Kullan...
  • dehşet olmuş özellikle uv ler eline sağlık
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.