Şimdi Ara

Buda Benim Onyx :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar 7 senelik emektar kasam sizlerle Kasamda nokia telefonunuzu bile sarj edebilrsiniz

Sarı renkte görüne ışıklara aldanmayın onlar beyaz led telefonun akl'i dengesi bozulmuş galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi opelastra25 -- 20 Eylül 2010; 4:45:06 >

• iyi hoş güzelde o kasanın içindeki cüzdan neo kadar para verdik anlamında mı bide şu psu nun yanındaki kutuyu çözemedim nedir o ?
  • Xd
  • iquana: resimler için teşekkür ederim.

serkanguney:Yanıdakide kutu diğer yine bi psu çift psu kullanıyorum ben,Cüzdanıda öyle içinde unutmuşum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi opelastra25 -- 14 Eylül 2010; 4:42:34 >
  • güncel..
  • Fena olmamış devam edecek misin mod a bu arada anladık bozuk paran var

@iquana arkadaşa balık verme balık tutmayı öğret resim linkini image tuşuna basarak kodun arasına koy yani bu tag a [simage][/simage]
  • Bu arada arka panelde içeri ızgara takmıssın onu dışarı taksan daha iyi olmazmıydı
  • güzel olmuş şık tasarım =)
  • arkadaşlar sistemi upgrade edeceğim malesef.Kasam çok sağlam ancak dremel işleri falan lazım mod için.Bende yeni bi kasa,ekran kartı ve güç kaynağı alacağım.Arkadaki ızgara sadece görünüm amaçlı çünkü o fanın arkasında ızgara adına birşey yokSistemi upgrade ettikten sonra bu kasayı hayata döndürebilrim
  • Bos pci yerlerine fan taksaydin egzoz olarak iyi is gorurdu
    Kablolama da guzel olmus. Tebrikler.

quote:

Orijinalden alıntı: C4Lexio

Bu arada arka panelde içeri ızgara takmıssın onu dışarı taksan daha iyi olmazmıydı

belki adam surekli bilgisayarin icini kurcaliyor. Arkasiyla isi olmuyor. Ben takilmiyimda su fana kim takilirsa takilsin olarak dusunuyordur
  • quote:

Orijinalden alıntı: jehan

Bos pci yerlerine fan taksaydin egzoz olarak iyi is gorurdu
    Kablolama da guzel olmus. Tebrikler.

quote:

Orijinalden alıntı: C4Lexio

Bu arada arka panelde içeri ızgara takmıssın onu dışarı taksan daha iyi olmazmıydı

belki adam surekli bilgisayarin icini kurcaliyor. Arkasiyla isi olmuyor. Ben takilmiyimda su fana kim takilirsa takilsin olarak dusunuyordur

valla arkadaşım içimi okuyosun gerçektenarka sadece düşük devirli bi egzos fan görevini görüyo,ksamda 3 tane fan var ön alt tarafta 8 cm yüksek devirli sessiz bi fan var o hdd yi ve onboard ekran kartını soğutuyor, üstteki 12 cm fan is psu ve cpu için yeterli geliyor, arkdaki havayı dışarı atmasa nolur sanki yan kapağı zaten açık

• Dostum sağlam kasa olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrcsCaptan

Dostum sağlam kasa olmuş

Teşekkürler
    Nice Modlara
  • quote:

Orijinalden alıntı: opelastra25

iquana: resimler için teşekkür ederim.

serkanguney:Yanıdakide kutu diğer yine bi psu çift psu kullanıyorum ben,Cüzdanıda öyle içinde unutmuşum.

bilgisayarın içindemi yatıyosun ki cüzdanı pc nin içinde unutmussun
  • quote:

Orijinalden alıntı: andromeda9

quote:

HAHAHA

• quote:

Orijinalden alıntı: leech

quote:

Orijinalden alıntı: andromeda9

quote:

HAHAHA

• yok am içi az daha büüyük olsa yminle onunla yattacağım
  • öndeki fan çok hoş durmuş tebrikler. led şeritleri tepeye yada alta yapıştırsan daha hoş olur sanki ben öyle yapmıştım hoş oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LegendLuta -- 7 Ekim 2010; 10:46:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Endoff

öndeki fan çok hoş durmuş tebrikler. led şeritleri tepeye yada alta yapıştırsan daha hoş olur sanki ben öyle yapmıştım hoş oldu.

öndeki fan için kaplama yapmam gerek ancak uğraşmak istemiyorum; yeni bi kasa ve sistem toplyacağımdan
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.