Kendi foto makinam kalitesiz çektiği için orjinal sitesinden aldım resimleri kasa içindeki sistemim ise aşağıdaki gibidir.
ANA KART : K8TRİTON GIGABYTE RAM : 2 GB DDR 2 400 MHZ İŞLEMCİ : AMD 3000+ 64 BİT HDD : 80 GB SEAGET 7200 BARCUDA HDD : 250 GB SAMSUNG 7200 DVD : NEC DVD YAZICI CD RW : SAMSUNG YAZICI NEON : 4 ADET THERMALTAKE BUZ MAVİSİ KASA : THERMALTAKE XASER VI VG4000BWS FAN DEVİR KONTROLLER : ZALMAN ZM-MFC1 SES KARTI : CREATİVE : 5+1 DİGİTAL TV KARTI : FLY FAN : 2 ADET MAVİ LETLİ 12 CM FAN 2 ADET 16 CM FAN GÜÇ KAYNAĞI : 1 ADET 400 W + 1 ADET 350 W ÇİFT POWER
modifiye ile olan alakasını pek anlamadım fakat güzel kasa...
bu kasa dev gibi vatan bilgisayarda görmüştüm..içi harbiden tarla gibi 2 sistem sığar=) fakat katılıyorum MODİFİKASYONLA ALAKASI YOK!!!! bunu modladakoyarkadaşım
quote:
Orjinalden alıntı: leventcepken
bu kasa dev gibi vatan bilgisayarda görmüştüm..içi harbiden tarla gibi 2 sistem sığar=) fakat katılıyorum MODİFİKASYONLA ALAKASI YOK!!!! bunu modladakoyarkadaşım
tarla gibi
quote:
Orjinalden alıntı: leventcepken
VATANDAN ALDIM ZATEN :) İLK ALAN BEN OLDUM :)
abi kasa zaten kendinden modlu gibi duruo daha once hiç gormedim resimden büyük olduğu anlaşılıo bence hiç elleme kalsın bole
quote:
Orjinalden alıntı: (@yberk)
abi kasa zaten kendinden modlu gibi duruo daha once hiç gormedim resimden büyük olduğu anlaşılıo bence hiç elleme kalsın bole
bence hic modifiyeli gbi görünmüo cok vasat bi kasa
gerçek resimlerini en kısa zamanda eklersen sevinirim
allahım parasını verip aldığın kasayla ilgili sergi kısmına konu açıyosun üstelik kendi resimleri de değil şaka gibi yaw
quote:
Orjinalden alıntı: sertert
allahım parasını verip aldığın kasayla ilgili sergi kısmına konu açıyosun üstelik kendi resimleri de değil şaka gibi yaw
+ BENDENDE
1 bu kasada 16 cm fan yok 14 cm fan var 2. si dediğin sisteme göre bu kasa çok fazla hatta o sistemdeki parçaları toplasan kasa daha pahalı olur. ayranı yok içmeye hesabı:d
kasadan "beni modla . beni modla" diye sesler gelmiyormu ???
abi o kasayı varya ver benim elimde.... ALLAAAAAAHHHHH Modların kralını yaparım yaaaa şuanda benm thermaltake sharka uv mod yapıorum ve o kasaya neler yapabiliceğimi hayal edmiorummmm heryerini söküp boyayasın geliobu kasanın resmini görünce.. Harbi eşşek boy ama bu kasa gereksiz büyük.
ne kadar büyük o kadar iyi, okdar çok modlama alanı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme