Şimdi Ara

buda bizim hurda :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • aracın dışına hiçbişi diyemem,herkesin kendi zevki...ne bu kasa golfleri,ne hatchbackleri,nede hatchbacklere yapılan modifiyeleri seviorm.....bilmiorm ama bana hiçhoş gelmiolar....

aracın güzel duruo,jantlar bence kötü,bodykit güzel,stoplar ii,angel lazım bu araca kesinlikle,bagaj bence kötü.....

ama benim işim dıştan önce performans ve yürüyen aksamdadır....birazda onlardan bilgi ver bakalım...ne yer ne gider...yada yapmayı düşünüomusun?
  • bagajı o hale sokmak için çok uğraşıldımı acabakusura bakma ama tek kelimeyle iğrenç olmuş aracın bütün sadeliği bozulmuş ancak dış bölüm kötü değil bence güzel duruyor,camlara film çekip stopları da siyah zeminli yaparsan daha da güzel olur
  • GTI tamponu çok pahalıya çıkıyor. Tampon plastiği ucuz olsa da demiri, köpüğü vb toplamda bu kitin fiyatını aşar. Şahsen ben de ön eklentiyi ve özellikle stopların rengini beğenmedim. Beyaz araçta boyalı veya siyah zeminli stop daha hoş dururdu. Ancak zevkler renkler tartışılmazmış. Güle güle kullanın.
  • comp lar gayet ilgi çekici ve dehşet duruyor yanlız kötü olan taraf hızlı ve öfkelide kaızların araclarını süsledigi gibi duruyor arkadas kusura bakma stoplar biraz ucuz kacmıs ama bas sesi o acıgı kapatır bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..

buda bizim hurda :)

Maalesef bu resimlerdeki ön tapon 1500 YTL, arka tampon 660 YTL, bagaj kapağı eki 440 YTL ve marşpiyeller sanırım 800 civarıydı. Fiyatların herbirinden bi sıfır eksik olsaydı hiç durmaz ben de taktırırdım.

• quote:

Orjinalden alıntı: Woodpecker

quote:

Maalesef bu resimlerdeki ön tapon 1500 YTL, arka tampon 660 YTL, bagaj kapağı eki 440 YTL ve marşpiyeller sanırım 800 civarıydı. Fiyatların herbirinden bi sıfır eksik olsaydı hiç durmaz ben de taktırırdım.

Abi fibercilerde ucuza yaptırabilirsin.illaa orjinal olacak die 1sey yok ki :)

• quote:

yada

senin arka stop boyle olsa daha hoş olur.

bu da guzel bak

Yerinde olsam o arabayı yeniden modlardım

ben olsam yeniden modlardım alem adamsın

• ellerine sağlık kardeşim.

bence çok güzel olmuş aracın.... dışarıda o kadar çok AYNI TİP oynanmış GOLF ler var ki sanki hepsi aynı fabrikadan çıkmış gibi. değişiklik her zaman iyidir. ve senin aracın da gerçekten çok güzel... yapmış olduğu herşey emeklerine değmiş gibi gördüm ben resimlerinden.
  • quote:

Doğru ama bunlar gibi düzgün yüzeyli ve esnek olmuyor. Biraz sert değersen kırılır, Anadol gibi. Sonra derler Golf'ü eşekler yiyor diye

• Ben çok beğendim.Kazasız belasız kullanmak nasip olsun kardeş....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Woodpecker

quote:

Doğru ama bunlar gibi düzgün yüzeyli ve esnek olmuyor. Biraz sert değersen kırılır, Anadol gibi. Sonra derler Golf'ü eşekler yiyor diye

Abi işi bilene , saglam firmaya yaptır bu resimdekinden daha kaliteli olur

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.