Şimdi Ara

Buda bizim oğlumuz :) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
2
Favori
6.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gerçekten çok şık ve sade olmuş. Böyle sade olanları daha çok seviyorum, abartısız ve güzel oluyorlar. Güle güle günlerde kullanın
  • Güzel hayırlı olsun
  • GÜNCELLEME: ANAKART DEĞİŞİMİ.... ARTIK M5A99X EVO R2.0 ANAKART YERİNE M5A990FX PRO R2.0 KULLANMAKTAYIM. 280 EKRAN KARTINI CF YAPMAYA KARAR VERDİĞİMDEN BÖYLE BİRŞEY YAPTIM. EVO CROSS MODUNDAYKEN 2 ADET 8X VEREBİLİYORDU VE PCİ SAYISI AZDI. BENİM DE 2X16 VEREBİLECEK BİR KARTA İHTİYACIM VARDI. SABERTOOTH MODELİNİ DE DÜŞÜNDÜM AMA SABERTOOTH MODELİ BİRAZ DAHA ESKİ GİBİ GELDİ BİOS ÇIKIŞ VE YAYINLAMA SIKLIĞINA BAKILIRSA.. TABİ BİRBİRLERİ ARASINDA ÜSTÜN YANLARI VARDI AMA TERCİHİM PRODAN YANA OLDU YENİ GÖRSELLER ŞİMDİLİK BU KADAR CROSS ZAMANINDA GÜNCELLEYECEĞİM...

Buda bizim oğlumuz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhan739 -- 1 Kasım 2014; 2:01:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GamTeli

Vaay kanka çok güzel olmuş ledler cıvıl cıvıl süper duruyor

adaşım valla süper olmuş kasası arkadaşın ledlerde süper
    nasipse benim corsair 780t yaparız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fthyrr1976fy -- 5 Aralık 2014; 21:53:29 >
  • fthyrr1976fy F kullanıcısına yanıt
    Tabiki yardımcı oluruz elimizden geldiği kadarıyla
    @fthyrr1976fy

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erhan739 kullanıcısına yanıt
    ALLAH razı olsun kardeşim

herşey gönlünce olsun
  • Hocam öncelikle kasanız harika görünüyor Bu plexi ve lazer kesimle marka logosu bastırma işlemlerini nerede yaptırttınız?
  • hocam toplamda ne kadar patladı sana bu kasa :)
  • ShawnOX S kullanıcısına yanıt
    ilk mesajlarda malzemelerin listesini ve fiyatlarını vermiştim eğer düşünürseniz tam liste orada var ama dolardaki fiyat artışı ve bayinin malzemelerdeki fiyat değişimini bilemem...
  • eddy kullanıcısına yanıt
    herhangi bir reklamcıda yaptırabilirsiniz benimkisi plexi dahil 50 tl'ye mal oldu elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım...

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.