oyunu 5 gündür oynuorum serwer venice yarın pre alcam inş. oyuna öle saatlerinde hiç girilmio:S
5 günde bende 20 olurum 3 günde 16 oldum ama ben bi charda duramıyom sıkılıyom bırakıyomondan dolayı yoksa beni açtığım charların lvlerini toplasak ohoooo ben bu charımı kesinlikle kasıcam
resim koyarken en alttaki siteyi verirseniz reklamlarla uraşmayız nie hemn 20 olup hunter taktın ki tif görürse yattın hemen
1günde 20 oluyom. 1haftada 32m kolay iş bea.
2 haftada 34 lwl oldum
quote:
Orjinalden alıntı: KRaaL54
1günde 20 oluyom. 1haftada 32m kolay iş bea.
botla 1 .5 ayda 60 küsür olursun ona bakarsan kolay iş deme botlu kasmak tabi kolay ama şehre gidince geri gelmiyo gece kalkıp ben götürüyorum dersen tabi zor
Orjinalden alıntı: tatianass
güzel ilerde görelim 40-45de bi takıl orda exp sııkıntısı görev yok
o zamana kadar görev biriktirirsin mesela likor görevi
Orjinalden alıntı: D_yNaMi_C
Orjinalden alıntı: tatianass
güzel ilerde görelim 40-45de bi takıl orda exp sııkıntısı görev yok
o zamana kadar görev biriktirirsin mesela likor görevi
kendi yazıcağını da alıntı yapmışsın up!!
quote:
Orjinalden alıntı: selo_c4
resim koyarken en alttaki siteyi verirseniz reklamlarla uraşmayız nie hemn 20 olup hunter taktın ki tif görürse yattın hemen
yaw atistik işte^^size daha yi görükmek için
1 günde 24 2 gün :29 3 gün 32 4 gün 34 oldum
quote:
Orjinalden alıntı: KöTü_CoCuK
1 günde 24 2 gün :29 3 gün 32 4 gün 34 oldum
lol melankolik gibi sabahdan akşama kadar oynasam bnde olurum ama oyun olduğunu biliorum we hep bi çizgide tutuorum kardeşim...
hercules de 1 gunde 25 oldum bugun daha hıc kasmadım aksam kasıcam
botla kasanlar var botsuz kasanlar var hızlı kasanlar illa botla mı kasıo nedense bizim milletimiz hep böle dio
quote:
Orjinalden alıntı: _ScS_
botla kasanlar var botsuz kasanlar var hızlı kasanlar illa botla mı kasıo nedense bizim milletimiz hep böle dio
walla ztn kasması baya zewkli botla kascaksan oyunu hiç oynama bnm amacım zewkini çıkarmak bot nasıl kurulur onu bile bilmiorum