Arkadaşlar ne oldu bilmiyorum telefonu bi yere çarptığımıda düşünmüyorum nazar mı deydi ne oldu böyle birdenbire cebimden çıkardım ve olan bu. Ön camda değil iç dokunmatik ekranında oldu çünkü ekran pürüssüz içerden olduğu belli yani, ve telefon tuş kilidi kapatıp açınca tekrardan çizgi çizgi oluyor, bu sebepten servis değiştirmişti bi kere ekranı şimdi bi kere dahamı servise vericem ben telefonumu
cebınde ezilmıs hamd cok fena sekılde
Kardeşim ekranının değişmesi gerekiyor. servis bunu ücretsiz yaparmı bilmiyorum. çünkü kullanıcı hatası. dene şansını..
geçmiş olsun. dokunmatiklerde kılıf kullanmakta yarar var.. özellikle kendi orjinal kılıfı. biraz yavaşlatıyor ama süper koruma sağlıyor
ayy çok kötü olmuş yaa inşallah servis yapar.
Oooffff hiç farkında değildim ya, yarın servise göstericem bi, inşallah değiştirirler
Valla bence hiç şansın yok gibi tamamen senin hatan gibi gözüküyor...
hacı ümidini kesme. geçenlerde ben de telefonu banyoda düşürdüm mermerin üzerinde defalarca sekti. üst ekranın sol alt köşesinde bi oynama vardı. gittim servise verdim. adamlar ekranı değiştirmiş. yaklaşık 2 haftada da yolladılar. hiç bir ücret de ödemedim
dar kot pantalon giyiyorsan 2 ser 3 er merdıven cıkarsan olur böle seyler gecmıs olsun
Dokunmatik ekranlı telefonlar daha hassas oluyor. Bu telefonları mümkün olduğunca bol ceplerde, yanına anahtar bozuk para vb. şey koymadan taşımak gerekir. Şahsen kotumun iki cebi boş olmasına rağmen montumun bol cebine koyuyorum telefonu. Duruma üzüldüm kardeşim, umarım servis ücretsiz olarak yapar.
Bu yüzden deri kılıfı tek geçerim... Geçmiş olsun dostum umarım serviste herşey istediğin gibi olur.
Servisten başka çare yok gibi görünüyor , ekran değişmesi gerekiyor !! Bu cihazı cebinize koymayın lütfen...
benim nokia 6210 un ekranı da böyle olmuştu kardeş 60 milyon mu ne almışlardı ..istedigin kadar ugras yemiyorlar ekran degişimi kullanıcı hatası diyip geçiyo...bide büyük ekran dokunmatik oldugu için benim tahminim 70-80 ne yazıkki ..
ekran içten kırılmış arkadaşım çok geçmiş olsun :( kötü bir durum.... servis yaparmı bilmiyorum ama kullanıcı hatası diyebilir...
arkadaşım telefonunu yaptırdıktan sonra eğer ücret aldılarsa bunun ne kadara mal olduğunu yazabilir misin?
quote:
Orijinalden alıntı: Elektro_NICK
hacı ümidini kesme. geçenlerde ben de telefonu banyoda düşürdüm mermerin üzerinde defalarca sekti. üst ekranın sol alt köşesinde bi oynama vardı. gittim servise verdim. adamlar ekranı değiştirmiş. yaklaşık 2 haftada da yolladılar. hiç bir ücret de ödemedim
Banyoda telefonla napıyodun :D:D:D hani bide geniş ekran ya o açıdan sordum ::D:D:D:D:D:D:D
buna ıyı flımlerde yuklenıor tv gıbı ekran davar ve banyodayız ohhh degme keyfıne
Arkadaşlar yeni ekrana 100 TL çekti Nokia Care, benimde şuan bunu vericek gücüm yok ailemde biriktir öde diyo, çatlak bütün ekranı kapladı mesajları okuyamıyorum nerdeyse siz siz olun dikkatli kullanın telefonu benden söylemesi ...
Kardeş geçmiş olsun. Çok fena görünüyor gerçekten. Garanti dışı olabilir. Ama sen yine de bir şansını dene. Belki müşteri memnuniyeti davasından ekranı değişirler. Gerçi biraz zor bi ihtimal ama.. Dikkat etmek gerekiyor işte bu gibi ciharlarda. Talihsiz durumlar da oluyor bir anlık durumlarda. Umarım halledersin sorununu bir an önce.
ben sağlamken satıp ikinci el bi iphone alacam çünkü 5800 berbat bi tel bir kere ön kameranın kenarı açılmışti servise gönderdim en kısa sürede elimden çıkaracam
Biraz şevkatli davranın şu telefona soğuktada bırakmayın :)