< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
**BUDERUS GB 062**Kullanıcıları (210. sayfa)
-
-
Baymak,eca,warmhaus 33mm hatve genişlikte aralarında fark yok
Demirdöküm plus ise 25mm hatve
Bütçe varsa dd plus alın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tercihim baymak olarak yaptım sayenizde çok teşekkür ediyorum tekrardan.
Bir arkadaş kombi regülatöründen bahsetti. Almak gerekli mi. Hangi marka ve kaçlık almamız gerekiyor. Link atabilirsiniz sevinirim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kombi regülatörü öneririm kombilerin pompa ve fanlarında bile devre kartı var herşey elektronik oldu
Delta veya Baysallar 500v
Ama Baymak servisleri de ücret karşılığı takar haberiniz olsun
merhaba arkadaslar 2009dan beri kullanıdıgım buderus uo52 24k hermatik kombiyi yazlıga getirip kendime yeni kombi alacagım aynı olçulere yakın buderus düşünüyorum ama bosch buderus kalitesi soru işareti (uo52 sanırım boscha satılmadan önceki ürün) neyse yine buderus/bosch uo22 yada 62 yada bosch eşdeğerini düşünüyorum....normalde sadece ocak için doğalgaz acacaktım ama artık bazı doğalgaz dagıtım firmaları kombisisiz işlem yapmıyor o yuzden zorunluluk gibi oldu ikinci el kombiyede 6000-7000 tl vereceğime evdekini yenılemış olurum diye dusunuyorum..buderusun kullandılfı ev en 80 m2 8 tane petek var..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 23 Haziran 2023; 11:31:23 > -
buderus/bosch'ta 2000'li yıllardaki gibi u52 u62 gibi modeller yok. özellikle hidroblok grubunda kalite düştü
eskiden metal aksamlı bloklar kullanılırdı artık plastik kompozit bloklar kullanılıyor
ana eşanjör ise silindirik alüminyum alaşımlı premix eşanjörler tercih ediliyor
sadece yeni çıkan bosch condens 1200 modelinde alüminyum alaşımlı eşanjör yok paslanmaz çelik premix eşanjör var ama bu modelde de plastik hidroblok kullanılmış ama modülasyonlu fan,gaz valfi ve pompası kaliteli
buderus gb062'nin özelliği 24kW değil 30kW sıcak su .yani XL sıcak su profili var
illaki buderus-bosch kombi alacaksanız bosch condens 1200 modeline bakın en azından ana eşanjör paslanmaz çelik bu bile büyük bir artı.
-
kalitenin düştüğünü makine müh arkadaslarımda soyluyordu alternatiflere bak diyorlardı ama viessmanda oldukça pahalı..pompası grundfos olan plastik aksamı olmayan ne önerisiniz..boschta yokmu böyle bir ürün
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 23 Haziran 2023; 14:44:58 > -
Viessmman, buderus'tan farklı değil vitodens trend,connect,100w hidroblok 3yollu grubu komple plastik
bütçede sıkıntı yoksa Vaillant eco tec pro 286 5 3 öneririm
Fiyat olarak bir tık altında Alarko seradens super srs 24
Yine fiyat olarak bir tık altında: Baymak lunatec,Eca confeo premix,Daikin vz 23, Warmhaus minerwa
Yazdığım tüm kombilerde plastik aksam yoktur. Pompaları grundfos upm3
Hidroblok grubu sarı pirinç olmalı
Ana eşanjör paslanmaz çelik
Buderus ve bosch grubunun hidroblok grubu aşağıdaki gibidir viessmann vitodens serisi de aynı şekilde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
dostum tesekurler kalite gercekten yerlerde yeni seri kombilerde..
-
Ankara Kombi PazarıyoutubeAnkarada kombi tesisat proje gibi işlerinizde yardıma ihtiyaciniz var ise arayarak yada videolarimizin altına yorum ekleyebilirsiniz. ankara ici ücretsiz kesifimiz vardır vatsap telegram gibi kanallardan resim video gibi iletiler göndererek fiyat ve teklif alabilirsiniz 05077304829 05077304829 youtube kanalimiza lutfen abone olmayi unutmayiniz. hangi kombi alınır? en iyi yoğuşmalı kombi markaları 2021 kombi tavsiyesi. en iyi kombi hangisi en iyi kombi markası. en az yakan kombi Ankara'da tutulan kombiler. parçası ucuz az yakan kombi tesisat proje peteğim ısınmıyor. Kombi fiyatları. kombi seçimi. kombi önerileri kombi tavsiyeleri. en ucuz kombi fiyatlari. en uzun ömürlü kombiler. kombi resetleme kombim su eksiltiyor kombiye su basma kombi bakımı temizlemesi kombi filitre temizlemesi ankara dogalgaz KOMBİ en az yakan tasarruflu kombiler kombi fiyatlari kombi ömrü hangi kombiyi almaliyim kombi tavsiyeleri kombide olması gereken özellikler iyi bir kombi seçimi nasil yapilir en çok garantili kombiler ek garantili kombiler dikey baca kombiler bacali kombiler hermetik kombi en ideal kombi fiyatlari Tüm sorunlarınızda kombi ihtiyacınızda kombi almak degistirmek istediğinizde lutfen bizimle iletişime geçiniz 05077304829https://www.youtube.com/watch?v=gwQJQhfYANw
-
Arkadaşlar; buderus kombi kullanıyorum. Oda içinde termostat cihazımda var. Sorum şu; ekonomik açıdan kombi üstünde su sıcaklığı termostattaki sıcaklık kac değerinde olmalıdır? Aynı şey petek içinde gecerli? Kaç yapayım petek sıcaklığını? Yaz olduğu için termostatta 7 derece zaten petek.
-
Arkadaşlar bugün yeni buderus gb62 taktırdım ancak tesisatta hata var gibi.Rica etsem yorumlar mısınız.
https://forum.donanimhaber.com/buderus-gb62-yogusmali-kombi-aldik-ama-tesisatcilarin-yaptigina-bakin--157002282
Hocam merhabalar 2014 ten beri kullandığım kombimde bu ara çok sık 6A hatası almaya başladım. Şöyle ki resetleyince sorun sanırım kısmen çözülüyor. Mutfaktaki musluktan herhangi bir problem yaşamazken duş alırken bu çok sık olmaya başladı. Su açıldığında kombi inanılmaz harlı çalışıyor ve bir müddet sonra 6A hatası çıkıyor. Problem ne olabilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba hata kodları için kullanım kılavuzuna baktınız mı?
baktım hocam 6A için ateşleme ile ilgili bir hata olduğu belirtiliyor. Ancak benim yaşadığım durumda sadece duştaki sıcak suyu açınca bu hata ile karşılaşıyorum, bir müddet sıcak sonra 6a hatasından dolayı sopuk su geliyor. mutfak ve ebebeyn bnyosunda bu sorunla karşılaşmıyorum. oradan açınca cayır cayır sıcak su geliyor.
-
Yardımcı olmak isterdim ama kombi tamircisi değilim
Buderus yetkili servisini veya güvendiğiniz bir kombi ustası varsa onu çağırmalısınız
Ankara Kombi PazarıyoutubeAnkarada kombi tesisat proje gibi işlerinizde yardıma ihtiyaciniz var ise arayarak yada videolarimizin altına yorum ekleyebilirsiniz. ankara ici ücretsiz kesifimiz vardır vatsap telegram gibi kanallardan resim video gibi iletiler göndererek fiyat ve teklif alabilirsiniz 05077304829 05077304829 youtube kanalimiza lutfen abone olmayi unutmayiniz. hangi kombi alınır? en iyi yoğuşmalı kombi markaları 2021 kombi tavsiyesi. en iyi kombi hangisi en iyi kombi markası. en az yakan kombi Ankara'da tutulan kombiler. parçası ucuz az yakan kombi tesisat proje peteğim ısınmıyor. Kombi fiyatları. kombi seçimi. kombi önerileri kombi tavsiyeleri. en ucuz kombi fiyatlari. en uzun ömürlü kombiler. kombi resetleme kombim su eksiltiyor kombiye su basma kombi bakımı temizlemesi kombi filitre temizlemesi ankara dogalgaz KOMBİ en az yakan tasarruflu kombiler kombi fiyatlari kombi ömrü hangi kombiyi almaliyim kombi tavsiyeleri kombide olması gereken özellikler iyi bir kombi seçimi nasil yapilir en çok garantili kombiler ek garantili kombiler dikey baca kombiler bacali kombiler hermetik kombi en ideal kombi fiyatlari Tüm sorunlarınızda kombi ihtiyacınızda kombi almak degistirmek istediğinizde lutfen bizimle iletişime geçiniz 05077304829https://www.youtube.com/watch?v=WnKtY9D7AKU
-
Ateşleme/iyon grubu değişecek. Ucları eriyor
kendi markası haricinde modülasyanlu termostat kullanan varmı gb062 ile uyumlu çalışan
-
Buderus 062 yi, modulink 250 RF kumanda ile kullanabilen var,
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X