Yeni taşındığımız evde kurulu GB042-22 model Buderus kombi var. Herhangi bir oda sensörü yok. Üzerinden yapılan ısı ayarı modülasyon sağlamıyor bir oda termostatı alırsanız yaklaşık %30 tasarruf edersiniz demişti , servis elemanı. Çalışan olduğumuz için gündüz evde kimse yok , haftalık programı olan ve kombiyi modülasyonlu çalıştırabilecek tek termostat RC35 . Ama fiyatı 500TL civarında , halbu ki Bosch daha ucuz kumandalara sahip ve bir modeli ( Bosch_ZWB 28-3C ) tamamıyla GB042 ile aynı. Servis ile konuştuğumda Bosch ile Buderus aynı olmasına rağmen Bosch'un panelinin Buderus'u çalıştıracağını ama , modülasyon yaptıramıyacağını söyledi. Aslında RC35 daha büyük sistemler için düşünülmüş , çok özelliği olan bir cihaz , size için lüks dedi.Yakında Buderus için bir kaç ay içinde yeni modeller çıkacağını söyledi (Ekim ayında).Başka bir yetkili servis, "çıkacağını duymadım" dedi. Kararsız kaldım , beklesem mi , RC35 için paraya kıysam mı? Aramızda Bosch ve Buderusu iyi tanıyan üyeler varsa önerisini almak isterim.
Saygılar,
2 yildir gb042 kullaniyorum, cihazla birlikte rc10 oda termostati veriliyordu ama ben kablolu oldugu icin goruntu acisindan ht300 kablosuz oda termostati aldim. Cihaz modulasyon yaptirmiyor sadece ac kapa calisiyor. simdiye kadar bir sorun yasamadim, Bende zamaninda sizin gibi dusunmustum ama bu fiyata degecegini sanmiyorum...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
arkadaşlar burası kombi bölümüm, klima bölümü Alah için ilgili bölüme açın konuyu, nerde ise tablet bölümüne açacaksınız
Tostmania , baktım burası kombi ve ısıtma bölümü , yani daha uygun bölüm yok.
aslanx1 önerin için sağol, şu an oda içi termostat yok , cihazın üzerindeki ayardan idare ediyorum. HT300 almaktansa prizli timer kullansam ne farkı olur , istediğin zaman açıp kapatabilirsin en azından. Benim istediğim haftalık programı olsun ve modulasyon yapsın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme