Şimdi Ara

buderus klima ariza

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar. arkadaslar buderus marka klima veya klima arizalarindan yana bana destek olabilecek olan var mi?

• Markaya hakim değilim ama arızayı yazarsanız belki bildiğimiz bir şey çıkar, ben bilemiyorsam başka arkadaşlarda en azından arızanın ne olduğunu okumuş olurlar.
  • buderus marka 24000 btu luk klimam var. 2 seneden fazladir kullaniyorum. fakat gecen gun birseyi gordum. klimanin kumandasi surekli acik. klima calismiyor sadece kumanda acik. kumandada kapatma tusuna basinca veya pilleri cikarip takinca kumanda tekrar aciliyor. kumandanin ekran da surekli 24 derece yazili kaliyor. kumanda da ki reset dugmesini de denedim. hep ayni kapatma tusuna basinca kendi kendine hemen tekrar aciliyor ve bu esnada klimayida kontrol etmiyor. pil degisimi ve reset tusunu felan denedim. hatta kumandayi acip baktim kirik lehim felan mi var diye. ya ben goremedim ya da yok. bilginiz varsa konuyla ilgili yardimci olurmusunuz? tskler simdiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buraktugra kullanıcısına yanıt
    Anlattıklarınızdan anladığım ürün ile ilgili değil UK ile ilgili sorununuz var ki zaten o konuda forum bazında destek olabilmek pek mümkün değil diye düşünüyorum. Yine de en azından UK nın IR bölümü çalışıyor mu diye kontrol etmek adına kamera testi yapabilirsiniz. Cep telefonunuzun kamerasını açıp UK nın bir düğmesine basarak kameradan öndeki IR Ledi kontrol edin bakalım tepki var mı?
  • suan is yerindeyim. eve gidince hemen deneyip sonuc yazacagim buraya. aman zaten kumanda dan olsun mumkunse

tesekkur ederim ilgi ve yardiminiz icin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.