Merhaba hocam , kullandığınız termostatdan bende almayı düşünmüştüm ancak araştırınca böyle sıkıntıların olduğunu görünce vazgeçtim. Termostatı söküp sistemi çalıştıtın. Sorun yoksa bence ürün arızalı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Buderus RT24RF & RT36RF - Bosch TR24RF & TR36RF Kablosuz Oda Termostatları Ana Konu (11. sayfa)
-
-
SORUNU ÇÖZDÜM ARKADAŞLAR, KIRMIZIDA BAĞLI OLAN SOKETİ ÇIKARIP ONUN YĞERİNE BAĞLAMIŞTIM, MAALESEF YANLIŞ BAĞLANTI YAPMIŞIM KIRMIZININ SOLUNDAKİ TURUNCU SOKETE BAĞLADIM, KIRMIZIDAKİNİ SÖKMEDİM YERİNDE SABİT BIRAKTIM SORUN ÇÖZÜLDÜ, BİZİM WEB SİTELERİNDE BULAMADIM RUS SİTELERİNDE AÇIKLAMALARINI BULDUM.
-
SORUN BENDEN KAYNAKLI İMİŞ, YANLIŞ BAĞLAMIŞIM, DOĞRU BAĞLANTI RESMİNİ ATTIM.
-
Merhaba. TR36RF modülasyonlu olmaması bir dezavantaj mıdır? Ayrıca, apartman dairesi son katta oturuyorum. Dış cephe kaplaması var ve çatı sac olarak yeni yapıldı. Çatıda ısı yalıtımı yok. Termostattan verim alır mıyım?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tr24rf cihazın bir saatte altı kez çalışma sayısını programdan nereden düşürebilirim,yardımcı olurmusunuz,saygılar. Sayfaları okudum ama bulamadım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu termostattan kullaniyorum ve 0.5 olarak artan degeri 0.1 seklinde yapmamiz mumkunmu bir yerde yapilabldigini yazmislardi ama o konuyu bulamiyorum. Yapilabiliyorsa adimlari yazarsaniz cok sevinirim
Bir saatte 6 kez kontrol eder ihtiyaç varsa çalışır.değiştirmeniz pek tavsiye edilmez
Mümkün değil. 0.1 ayar örneğin başka bir termostat a eşitlemek için kullanılan ayardır. Mevcut ısı 22 iken 22.2 yapmak için kullanılır.
Bilgi icin tesekkur ederim.
Merhaba! Buderus Gb 062 kombim ile yanında rt24 kablosuz ot aldım. Kuruluma gelen arkadaş keşke modülasyonlu alsaydınız dedi kafamı karıştırdı. Evim yalıtımlı izole bir ev. Yani modülasyon gerekli bir özellik mi? Kombiyi veren arkadaş bu aldığım ot yi önermişti.
Selamlar,
Bosch TR24RF termoastatım var. 2,5 yıl sonra geçen hafta arıza verdi. Röle kutusu (Kombiye fiziksel bağlı cihaz) kombiye komut gönderemiyor. Kombi arızası diye servis çağırdım, 40-45 dk uğraştılar kombide bir sorun yok. En son termostat röle kutusunun kombiye bağlantı yerine köprü atıldığında kombi normal çalışmasına döndü. Bu röle kutusu arızasını yaşayan oldu mu acaba. Kumanda çalışıyor, derece ayarlanıyor, alev komutu gönderiyor cihaza, Ama kombiyi ateşleyemiyor. Malum yeni cihaz fiyatı baya bir yüksek. Ayrıca Kumanda artı röle kutusu ayrı ayrı satılıyor mu? Konu hakkında bilgisi olan paylaşırsa çok iyi olur.
-
bi konuda yardımınızı bekliyorum.buderus gb072 kombime uyumlu buderus rt36 rf oda termostatım var.termostatta haftalık ayar var onu yapıyorum ama bana 2 haftalık yada 1 aylık ayar yapmam lazım.oda termostatında 2 hafta ve üstü ayar yapmak mevcutmu.yardımcı olursanız sevinirim
-
merhaba hocam aynı termoyu aldım kendim bağladım 22 derece olmasına ragmen yakıyor cekim alanı dar galiba
merhaba hocam
rt24rf termostat aldım kendim bağladım bi ayar yapmamız lazımmı sanki oda ısısı yanlış gibime geliyor bi ayarı varmıdır ve kombi kaç derece olmalı
Fabrika ayarlatını değiştirmenize gerek yok.başka bir ayar gerekmiyor aslında. Hassastır bir süre dokunmadan kendi haline bırakırsanız yoluna girecektir. Normal termometler gibi hızlı tepki vermez. yoğuşmalı kombilerde tavsiye edilen 45 50 diye biliyorum. Ben yoğuşmasız kombiyi 55 de kullanıyorum.
Farklı nir termometre ile denemiştim zamanında 0.5 c gibi fark vardı aralarında. Zamanla gözlemleyerek ideal dereceyi bulacaksınızdır. İlk aldığımda tecrübe edene kadar 23 derece ayarlamıştım fazla gelmişti şimdi 21.5 22 .
Max 7 günlük yapabilirsiniz yada 5+2 olarak ayarlayabilirsiniz. Sürekli aynı programı tekrarlayacaktır.1 günü de 6 ya bölebiliyorsunuz.daha fazlası yok
merhaba hocam
termostadı anlamadım kombi sönüyo termoda alev var termodam dereceyi düşürürsem sönüyor alevi aç kapa yapınca calısıyo sonra calısmıyormuş gibi duruyor bi parametre ayarı varmı ya
-
bu şekil hocam ara sıra cihazda işaret cıkıyor anlamadım gitti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X