Şimdi Ara

Buderus ve Bosch Alacaklar Almadan Önce İyi Düşünsün

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Buderus ve Bosch kombiler aynı fabrikadan çıktığı gibi teknik özellikleri de birebir aynı cihazlar. Konumuz cihaz değil gerçi, servis hizmetini de aynı yerler veriyo, Bosch Termoteknik Servis Merkezleri diye geçiyo, dolayısı ile Buderus veya Bosch kombi aldığınızda aynı saçma muameleyle karşılaşacaksınız.

Buderus marka kombi 11 Eylülde alınıp, 12 Eylülde montajı yapıldı. Cihazın garantisinin başlaması için servis tarafından çalıştırılması gerekiyor. İlk çalıştırma talebini de diğer markaların aksine müşteri değil, satan bayi açıyomuş. Benim talebim saat 12 Eylül günü saat 13:00 'de açılmış, saat 14 gibi müşteri hizmetlerini arayıp hangi servisin geleceğini öğrendim ve servisi aradım. Dediler ki bugün elimiz dolu, yarın gelecez. Ya bu uzun bi iş arıza falan değil, 5 dk iş, akşam bari gelin dediysem de servisle çözemedim işi. Müşteri hizmetlerine diyorum bari bugün gelebilecek yoğun olmayan bi servise yönlendirin, neymiş efendim sistem o yapıyomuş servis yönlendirmeyi değişmezmiş. Biz servisle görüşelim dediler. Arkasından servis arası, biz sizinle görüştük yarın diye diyo, yarın erken geliriz saat 11'e kadar dediler. Sabah saat 10:30 'da arıyorum hala gelmediniz diye, elimiz dolu, öğleden sonra 2'ye kadar denildi. Ya dedim dün 11'e kadar dediniz, söz vermedik dediler. Müşteri hizmetlerini aradım, dedim yapabilecek bi servise değiştirin, talep açıldıktan sonra 24 saatte bile kombi çalıştırılmıyo, gelen cevap daha şaşırtıcı, 48 saatmiş talep geldikten sonra süresi, servisle konuşuruz saat 2'ye kadar gelirler yine de cevabını aldım.

Montajı yapan kişinin dediği de başka markalarda ilk çalıştırma böyle değil, 1 saat içinde gelen servis gördüm diyo. Özetle kombiyi almadan bayi ve servis ile görüşüp ilk çalıştırmanın ne zaman olacağı konusunu kesinleştirin. Hele ki soğuk kış günü böyle saçma sapan sistemin yönlendirdiği servis değiştirilmiyo, süresi 48 saat gibi bi cevapla sinir hastası olursunuz. Müşteri hizmetlerine de söylediğim gibi güvenip diğer markalardan fazla para verdiğim markadan memnuniyetsizliğim ilk günden başladı. Buderus veya Bosch kombi ilk günden sizin için de pişmanlık olabilir.

• Geçmiş olsun. Bende Bosch kombı ıle sorun yaşamıştım. Kombı satın aldıktan tam 25 gün sonra geldi. Takılması açılması falan da 3 gün. Gaz bağlanması da artı 3 gün. Resmen çılgına dönmüştüm. Hemen Bosch u aramıştım ağzıma gelenı söylerdim. Söz kımlerle çalışıyorsunuz diye. Böyle adamlar nasıl sızın kombınızı satıyor falan. Neyse ....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.