ben daha dvd writer i yeni aldım bakalım onu ne zaman alırız.
quote:
Orjinalden alıntı: emreyildirimgs
hayırlı olsun
sen almıssın biz geçemedik daha dvd ye kısmet belki 2-3 yıl sonra yeni çıkacaklardan alırız
quote:
Orjinalden alıntı: arerion
quote:
Orjinalden alıntı: pirate_1905
Alın bi 250 GB HDD kurtulun neymiş bu blue ray
ARtık 250 GB filan küçük rakamlar oldu millet bi film arşivi yapıyor 100 dvd lik - bide müzik arşivi var...
Çok var tanıdığım arkadaşlar adamlar internetten hiç durmadan bişeyler download ediyor buna hdd dayanırmı.
Ben arkadaşın değilim onu çıkarırsan tam beni tarif ediyorsunŞu anda 200gb doluyor az kaldı.Bi 500'lük almak gerekecek veya 300'lük.
quote:
Orjinalden alıntı: flender
quote:
Orjinalden alıntı: emreyildirimgs
hayırlı olsun
sen almıssın biz geçemedik daha dvd ye kısmet belki 2-3 yıl sonra yeni çıkacaklardan alırız
Hem yeni model dvd writerlar çıktı bide şimdi blueray geliyormuş en geç bir aya dvd-yazıcı fiyatları yerde sürünmeye başlar bende dvd yazıcı alacaktım bu vesile ile biraz erteleyelim bari.
Zaten geçen gün bir bilgisayar mağazasının önünden geçiyordum adam kampanya yapmış Toshiba nın dvd yazıcısı 39 dolar+ kdv inanamadım şimdiden fiyatları kırmaya başladılar anlaşılan... Cd yazıcıları 25 dolara satıyolar dvd yazıcı 39 dolar olmuş.
ya 4,7lik dvd neyimize yetmiyo.. bunun fiyatı uçar gider 5 yıldan önce her keseye uygun hale gelmez bu..
quote:
Orjinalden alıntı: deadbye
...Panasonic’in bağlı olduğu Matsushita Electric Industrial Co. Ltd., araştırma ve geliştirme için ayırdığı 5.5 milyar dolar ile yeni fikirleri hayata geçiriyor....
vay be, adamların AR-Ge için ayırdığı kaynağa bakpara parayı böyle çekiyor işte. Aha buraya yazıyorum, çok tutulacak bu teknoloji ve de bunlarda kaymağını yiyecek
quote:
Orjinalden alıntı: çerkez
quote:
...Panasonic’in bağlı olduğu Matsushita Electric Industrial Co. Ltd., araştırma ve geliştirme için ayırdığı 5.5 milyar dolar ile yeni fikirleri hayata geçiriyor....
vay be, adamların AR-Ge için ayırdığı kaynağa bakpara parayı böyle çekiyor işte. Aha buraya yazıyorum, çok tutulacak bu teknoloji ve de bunlarda kaymağını yiyecek
Hakkatten ya o ne öyle 5.5 milyar dolar bende yeni farkettim oha yani ya şu paraya bakarmısın.
Acaba Türkiye'de bir senede bütün şirketlerin elektronikten - mobilyaya vs. vs. arge ye ayırdığı para ne kadardır?
quote:
Orjinalden alıntı: arerion
quote:
Orjinalden alıntı: çerkez
quote:
...Panasonic�in bağlı olduğu Matsushita Electric Industrial Co. Ltd., araştırma ve geliştirme için ayırdığı 5.5 milyar dolar ile yeni fikirleri hayata geçiriyor....
Hakkatten ya o ne öyle 5.5 milyar dolar bende yeni farkettim oha yani ya şu paraya bakarmısın.
Acaba Türkiye'de bir senede bütün şirketlerin elektronikten - mobilyaya vs. vs. arge ye ayırdığı para ne kadardır?
sony'de 10 milyar'ın ustunde para ayırıyor du 04 de simdi katlamıshdır belki onuda ...
zaten ne kardar ayırmaları gerekdıgını rakamlar sogluyor =71,920,515 pana'nın geliri (az once 40 sayfalık
pdf'siinceledim emin olmak icin ) Sony ise =90 miyar ustu diye biliyorum (sony yapamaz edemez diyenlere)
keza inteL'de gelirinin buyuk bir kısmını (30+m'den fazla geliri war ) oda ar-ge'ye yatırıyor ... (battı diyenlere duyrulur )
Zaten bu sirketlerin onemi noktaları kar'larının cogunu tekrar yatırıma harcaması cunku ortalıkta sahipleri yok
ya kim cok yaslı yada kimi cookdan olmush olmaları yani Bill amca gibi paraya para katıp ben kosemde
beklıyorum muhabbeti degil,adamlar kazandıklarıyla yeni seyler ıcat etmek ıcın/gelistirmek ıcın dıdınıp duruyorlar deyim yerindeyse ...
Ama gelgorki Tr'de bole birsey olmuyor cunku bunun gibi biseyin olması ıcın once uretmek gerek ama
bizimkiler urettiklerinden daha ucuza aldıkları ıcın dısarıdan ne gerek war .....
Aslında Tr'de ki suan buyuk oldugu varsaydıgımız sırketlerin kurucuları eger abd'de flan dunya ya gelmısh olsalardı acaba ne oldu her bıseyı satın mı alırlardı acaba en basıtınden koc tamamen tekel 1 medya'ya girmiyorlar (yasa yuzunden ) onun dısında nereye baksan ordalar ..
Para kazanmakta biyere kdar ....
(neyse biraz karıstı )..
Hikaye bunlar
Blah blah blah Güncel Teknoloji hikayeleri...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme