< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bufferbloat Hakkında bilginiz varmı ? (4. sayfa)
-
-
Yazıda zaty pc için yapılacak birşey olduğunu belirttim.
-
Router a başka cihazlar da bağlıysa çözüm olmaz demek istedim.
-
QoS ayarlarıyla oynayınca biraz daha iyi değerler çıkıyor teşekkürler fakat bunu bende denemiştim. Merlin Firmware beni biraz ürkütüyor açıkçası modemi/router'ı bozar diye, pahalı router sonuçta bilemiyorum.
-
Bence okadar riskli değil sadece nasıl firmware yüklendiğine iyi bakın. Çoğu routerın Firmware yüklerken sorun olsa geri dönüşü var.
-
Turkcell Superonline 1gbit (1000/20) paketinde sonuc bu sekilde
-
Hattınız pekte 1 gbit miş gibi görünmüyor, bildiğin 100mbit gibi sonuç çıkmış.
-
-
Onun sebebi muhtemelen Turkcell’in Cloudflare ile olan kötü peeringi. Waveform test için Cloudflare sunucularına bağlanıyor arka tarafta. Turkcell de nedendir bilinmez Türkiye Cloudflare Datacenter’ına bağlantı kurmuyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam d-link dsl-224 modemim var,bu modemi değiştireyim mi yoksa bir router alsam yeter mi? modemde qOS yapılandırması mevcut değil bu arada.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kykmert98 -- 12 Mayıs 2022; 20:7:25 > -
Arkasına bir openwrt destekleyen router eklerseniz, SQM kullanabilirsiniz. Desteklenen cihazlar sayfasına bakın.
-
bendede keneetic hero dsl var QOS u yükledim ama buffer sonucum hep F cıkıyor, 100 mbitte siz hangi ayarları yaptınız
-
Bende çok farklı bir ayar yok. Kablo ile bağlıyım modeme. Cihaz listesi sayfasında sınıf olarak bilgisayarım 1 numara olarak ayarlı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
SQM değil CAKE kullanıyorum.
Sonuçlar güzel oldu her zaman.
-
Fttb/gpon 35 mbps
-
COMNET 500 MBPS PAKET SONUÇ BÖYLE KEENETİC VİVA MEVCUT
-
waveformBufferbloat Test Result: Chttps://www.waveform.com/tools/bufferbloat?test-id=5b0983d5-a7fd-4c64-b11b-b2f093915311
Bana c verdi Turknet wifi 5ghz telefondan test yaptım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Benim hep " C " çıkardı, yükleme hızını birazcık kıstım ve " A " oldu
-
Merhaba, Keenetic modem arayüzünde cihazlara ethernet ile bağlandığım bilgisayarı ekledim, ve önceliği en yüksek yaptım. Ayrıca hız sınırlandırması yaptım 35Mbps olan download değerimi 30Mbps sınırlandırdım. A+ çıkıyor ama bu "Unloaded" denilen değer nedir ? Ben de her türlü 70-75 oluyor. Bunun bir anlamı var mı ?
-
Unloaded yuk altında değilken ki pinginiz, 72 imiş yük altında 72+4 76 oluyor işte.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X